На Одещині ексвійськовослужбовець вимагав 1 500 доларів за переведення бійця до небойового підрозділу

На Одещині ексвійськовослужбовець вимагав 1 500 доларів за переведення бійця до небойового підрозділу. || Фото: vppdr.gp.gov.ua

На Одещині ексвійськовослужбовець Оперативного командування "Південь" вимагав від бійця однієї з військових частин 1 500 доларів хабара. Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

За таку суму фігурант обіцяв посприяти переведенню військового в небойовий підрозділ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Порушника затримали під час отримання неправомірної вигоди. Наразі йому вже повідомили про підозру у зловживанні впливом (частина третя статті 369-2 Кримінального кодексу України). Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Раніше в Одеській області СБУ викрила у хабарництві начальника управління державного агентства меліорації та рибного господарства. Порушник вимагав у керівника аграрно-рибогосподарського кооперативу щомісячний хабар у розмірі 240 тисяч гривень за безперешкодну діяльність на одному з озер Ізмаїльського району.

Також Vgorode повідомляв про те, що військовослужбовець Одеського РТЦК та СП за 10 тисяч доларів переводив бійців у небойову частину.

Последние новости