За добу ворог скинув на острів Зміїний Одеської області три авіабомби

За добу ворог скинув на острів Зміїний Одеської області три авіабомби. || Фото: telagraph.com.ua

Протягом доби 29 вересня ворог двічі спрямовував тактичну авіацію до Зміїного та випустив на острів три керовані авіабомби. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Також увечері 29 вересня сили протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" знищили безпілотник оперативно-тактичного рівня, що курсував у напрямку острова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Станом на 09:29 30 вересня корабельне угруповання ворога в акваторії Чорного моря складається із 16 кораблів. На бойовому чергуванні перебувають два фрегати – надводні ракетоносії, споряджені 16 ракетами типу "Калібр".

Нагадаємо, в ніч проти 30 вересня російські окупанти випустили по Україні 40 ударних БпЛА типу Shahed-131/136. 30 дронів вдалося знищити: шість із них збили над Одеською областю, зокрема, два безпілотники ліквідували бійці підрозділу Військово-Морських Сил ЗС України. За словами голови пресцентру сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, основною метою ворога, як і раніше, залишається Подунав'я, а також об'єкти критичної та іншої важливої інфраструктури, ураження якої може суттєво нашкодити економіці регіону.

Последние новости