На Одещині в комунальника в руках вибухнув запал від гранати

На Одещині в комунальника в руках вибухнув запал від гранати. || Фото: od.npu.gov.ua

На Одещині у літнього чоловіка в руках вибухнула граната. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, під час прибирання дороги сполученням Сарата – Арциз 60-річний працівник комунального підприємства знайшов пакет із трьома запалами від гранат. Внаслідок необережного поводження один із запалів вибухнув у руках у чоловіка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Потерпілого доправили до місцевої лікарні. Чоловік отримав множинні травми верхньої кінцівки.

На місці події працюють слідчі та вибухотехніки. Правоохоронці вилучили два запали від гранат і фрагменти запалу, що здетонував – пізніше їх направлять на експертне дослідження.

Наразі поліцейські встановлюють повні обставини і вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 263 ("Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, співробітники СБУ викрили банду, яка тероризувала мешканців Одеської та Кіровоградської областей. Злочинці чинили розбійні напади, вимагали у громадян гроші, автомобілі та нерухоме майно, а також продавали зброю і боєприпаси, залишені російськими окупантами на місцях активних бойових дій.

Последние новости