В Одесі суд заочно ухвалив вирок Володимиру Сальдо

В Одесі суд заочно ухвалив вирок Володимиру Сальдо. || Фото: twitter.com/sternenko

В Одесі суд заочно ухвалив вирок херсонському колаборанту Володимиру Сальдо у вигляді 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба Малиновського суду.

За законом України людям після 60 років не можна призначити довічне, тому призначили доступний максимум – 15 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Суд визнав Сальдо винним у державній зраді, колабораціонізмі та виправдовуванні збройної агресії Росії проти України. Сторони захисту під час оголошення вироку не було.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Нагадаємо, що справу колаборанта та ексглави Херсонської ОВА Володимира Сальдо, звинуваченого у держзраді, передали на розгляд із Миколаєва до Одеси.

Відповідно до матеріалів виробництва, у період окупації міста, який очолював т.зв. військово-цивільну адміністрацію Херсонської області. Його звинувачували у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.111, ч.5 ст.111-1, ч.1 ст.436-2 КК України". Обвинувальний акт направили до Миколаївського апеляційного суду, ухвалою якого справу направили до Касаційного суду кримінальний суд Верховного Суду Колегія суддів Третьої судової палати Касаційного кримінального суду ухвалила рішення задовольнити подання та направити обвинувальний акт для розгляду в Малинівський районний суд.

 

Последние новости