Херсонського колаборанта Володимира Сальдо також судитимуть в Одесі

Херсонського колаборанта Володимира Сальдо також судитимуть в Одесі.

Херсонського колаборанта Володимира Сальдо також судитимуть в Одесі. Фото: twitter.com/sternenko

Події
20 лютого 2023 16:15

Справу колаборанта та екс-глави Херсонської ОВА Володимира Сальдо, звинуваченого у держзраді, передали на розгляд із Миколаєва до Одеси. Про це повідомила пресслужба Центрального районного суду Миколаєва.

Так, "у провадженні цього суду знаходився обвинувальний акт щодо Володимира С., згідно з матеріалами провадження, в період окупації міста військово-цивільну адміністрацію Херсонської області, яке очолювало так звану. Він звинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.111, ч.5 ст.111-1, ч.1 ст.436-2 КК України".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обвинувальний акт направили до Миколаївського апеляційного суду, ухвалою якого справу направили до Касаційного кримінального суду Верховного Суду. Колегія суддів Третьої судової палати Касаційного кримінального суду ухвалила рішення задовольнити подання та направити обвинувальний акт для розгляду до Малинівський районного суду.

Нагадаємо, що справу херсонського колаборанта Кирила Стремоусова також слухатимуть у Малинівському районному суді Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах