На Одещині попрощаються з військовим, який загинув на Запорізькому напрямку

На Одещині попрощаються з військовим, який загинув на Запорізькому напрямку. || Фото: Facebook-сторінка Біляївської міської ради

У місті Біляївка попрощаються із військовослужбовцем Германом Непорідзе. Про це повідомили у пресслужбі Біляївської міської ради.

Бійцеві, який віддав життя за Україну, було 38 років. Він загинув на Запорізькому напрямку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прощання з Германом Непорідзе відбудеться у понеділок 27 листопада об 11:00 у Храмі Покрови Пресвятої Богородиці на вулиці Гагаріна. Героя поховають на кладовищі по вулиці Шевченка на Алеї Слави.

Нагадаємо, 25 листопада в селі Новоселівка попрощалися з військовослужбовцем Віталієм Сирбу. У загиблого воїна залишилися молода дружина, брати та мати.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що 25 лютого 2022 року під час виконання бойового завдання при переїзді з населеного пункту Євсуг до села Вишневе Старобільського району Луганської області загинув майстер-сержант Сергій Співак. Прощання з полеглим бійцем відбулося 23 листопада 2023 року в селі Вигон. Також 23 листопада жителі Білгорода-Дністровського попрощалися із молодшим сержантом Романом Драгушем, який загинув на фронті 13 листопада поточного року.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну! 

Последние новости