Два депутати Одеської міськради склали свої повноваження

Два депутати Одеської міськради склали свої повноваження. || Фото: соцмережі Олени Коробкової та Вадима Терещука

Два депутати Одеської міської ради склали свої мандати. Відповідне рішення більшістю голосів підтримали на сесії міськради 29 листопада.

Заяви про дострокове припинення повноважень депутатів написали Вадим Терещук з "Європейської солідарності" та Олена Коробкова від "Слуги народу".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За даними депутатського порталу Одеської міської ради, Олена Коробкова була головою постійної комісії з питань комунальної власності, економічної, інвестиційної, державної регуляторної політики та підприємництва, а Вадим Терещук входив до цієї комісії.

Нагадаємо, наприкінці жовтня в Одеській області призначили нову керівницю облцентру екстреної медичної допомоги. Генеральним директором цього підприємства стала Світлана Ізосімова, яка працює в системі охорони здоров'я вже близько 20 років, очолювала "Одеський обласний центр соціально значущих хвороб", а за часів пандемії коронавірусу була членом обласного штабу з ліквідації CОVID-19.

Також Vgorode повідомляв про те, що заступник Одеського міського голови Сергій Тетюхін вирішив добровільно вступити до лав ЗСУ

Последние новости