На Одещині призначили нову керівницю облцентру екстреної медичної допомоги

На Одещині призначили нову керівницю облцентру екстреної медичної допомоги.

На Одещині призначили нову керівницю облцентру екстреної медичної допомоги. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
31 жовтня 2023 19:00

Генеральним директором комунального некомерційного підприємства "Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" стала Світлана Ізосімова. Про це повідомили у пресслужбі установи.

Розпорядження про призначення Світлани Ізосімової 26 жовтня підписав голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Сьогодні, 30 жовтня, директор обласного департаменту охорони здоров'я Олександр Курмишов представив нового керівника колективу Центру, зачитав розпорядження про призначення та закликав присутніх підтримати його.

Світлана Ізосімова працює у системі охорони здоров'я вже близько 20 років. Донедавна вона очолювала "Одеський обласний центр соціально значущих хвороб", а за часів пандемії коронавірусу була членом обласного штабу з ліквідації CОVID-19.

Раніше головою Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф була Ірина Парамонова. Їй через численні порушення, виявлені в Центрі під час перевірки від ОВА, запропонували написати заяву про звільнення за власним бажанням.

Нагадаємо, Алла Стоянова написала заяву про звільнення з посади директора департаменту аграрної політики Одеської ОВА за власним бажанням.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах