Директор департаменту аграрної політики Одеської ОВА пішла з посади

Директор департаменту аграрної політики Одеської ОВА пішла з посади.

Директор департаменту аграрної політики Одеської ОВА пішла з посади. Фото: facebook.com/agrarnaodesschina

Події
31 жовтня 2023 11:40

Алла Стоянова добровільно пішла із посади директора департаменту аграрної політики Одеської ОВА. Про таке рішення вона повідомила на Facebook-сторінці Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин.

"Прийняла важке, але чесне та відкрите рішення. Написала заяву за власним бажанням про звільнення з посади директора Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За даними інтернет-видання "Інтент", на посаду голови департаменту Аллу Стоянову призначив у травні 2021 року Сергій Гриневецький, який на той момент був головою ОДА. Також Алла Стоянова також є депутатом Одеської обласної ради від партії "Довіряй ділам".

Нагадаємо, у мера Одеси Геннадія Труханова з'явився новий заступник. Так, на період звільнення у зв'язку із призовом на військову службу Олега Бриндака тимчасово виконуватиме обов'язки віцемера Володимир Силін.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах