Прокуратура розпочала розслідування після нічної атаки РФ на Одеську область

Прокуратура розпочала розслідування після нічної атаки РФ на Одеську область. || Фото: od.gp.gov.ua

Внаслідок чергового ворожого терору Одеської області загинули двоє людей, ще троє поранені, серед яких підліток – розпочато розслідування. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Так, йдеться про кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина друга статті 438 КК України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, у ніч із 26 на 27 грудня ворог атакував БПЛА по об'єктах цивільної інфраструктури Одеси та області.

Внаслідок ворожої атаки пошкодження та руйнування отримали дачні будинки у передмісті. Спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували. Також уламками під час збиття пошкоджено одну з незаселених новобудов в Одесі. Загинуло двоє людей, ще троє отримали поранення, серед яких 17-річний підліток.

Огляд продовжується, встановлюється повний перелік руйнувань та пошкоджень. Прокурори разом із іншими правоохоронцями фіксують наслідки збройної агресії Росії.

 

Усі фото: od.gp.gov.ua

Нагадаємо, що за уточненими даними по збиттю вночі ворожих дронів, з 17-ти було знищено вісім на Одещині, п'ять на Херсонщині, два на Вінниччині та два на Миколаївщині.

Крім того, постраждалих у передмісті Одеси виявлено чотирьох, серед яких 17-річний підліток. Одна людина загинула на місці. Ще одна людина, доставлена у тяжкому стані до лікарні, померла.

Підліток залишається у лікарні, жінка та чоловік лікуються амбулаторно. Шестирічна дитина, також доставлена до лікарні, постраждала внаслідок побутової пожежі, не пов'язаної з дроновою атакою.

Последние новости