Одесит Сергій Гайдаржи, який втратив родину внаслідок обстрілу Одеси, зустрівся зі спікером Конгресу США

Одесит Сергій Гайдаржи, який втратив родину внаслідок обстрілу Одеси, зустрівся зі спікером Конгресу США. || Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Одесит Сергій Гайдаржи, який втратив дружину та сина-немовля внаслідок дронового удару по Одесі 2 березня, зустрівся зі спікером Конгресу США Майком Джонсоном.

Про це в суботу, 20 квітня, повідомила народна депутатка Ірина Геращенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Дуже правильний крок. З трагічною передісторією. Молодий одесит, який втратив дружину і маленького сина під час російських атак, потрапив на зустріч зі спікером Конгресу Джонсоном. Той вирізняється консерватизмом і набожністю", – написала нардепка.

Також Геращенко додала, кожен день зволікання зі зброєю проти зла стає посиленням цього ж зла та призводить до нових жертв, тому конгресмени повинні бачити і чути трагедії конкретних людей.

"Впевнена, що свідчення жертв російської агресії, священників, які розкажуть про зруйновані храми, батьків, що втратили дітей – саме та емоційно важка правда, яку ми маємо доносити світу", – підсумувала вона. 

Також про зустріч Сергія Гайдаржи з конгресменом написав у своєму Telegram-каналі міський голова Рівного Олександр Третяк.

"Ця зустріч стала переломною в рішенні спікера Конгресу поставити на голосування пакет підтримки України", – написав мер.

Спільним у Сергія Гайдаржи та Майка Джонсона є те, що вони обидва належать до євангельських християн.

Нагадаємо, через обстріл Одеси в ніч проти 2 березня уніс життя доньки пастора Анни Гайдаржи та її чотиримісячного сина Тимофія. Загалом унаслідок тієї дронової атаки загинули 12 людей, серед яких п'ятеро – діти.

Последние новости