Через атаку БпЛА по багатоповерхівці в Одесі загинула мати з чотиримісячним сином: що про них відомо

Через атаку БпЛА по багатоповерхівці в Одесі загинула мати з чотиримісячним сином: що про них відомо.

Через атаку БпЛА по багатоповерхівці в Одесі загинула мати з чотиримісячним сином: що про них відомо. Фото: facebook.com/KulebaMykola

Події
03 березня 10:59

Через удар, завданий російськими окупантами по багатоповерхівці в Одесі вночі 2 березня, загинули Анна Гайдаржі та її чотиримісячний син Тимофій.

Про це повідомив засновник та керівник благодійної організації Save Ukraine Микола Кулеба.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Ще одна болюча втрата. Ще одне життя, яке обірвалося... Увечері рятувальники знайшли тіло чотиримісячного малюка, який мирно спав в обіймах мами. Його батько з самого ранку сподівався на диво. Але він втратив і дружину, і дитину. У чоловіка залишилася маленька донька", – йдеться у повідомленні.

На Facebook-сторінці Одеського обласного об'єднання церков євангельських християн баптистів повідомили, що Анна була дочкою пастора Одеської Пересипської церкви Миколи Сидака. Під час влучання її чоловікові Сергію Гайдаржі зі старшою дитиною дивом вдалося врятуватися. Тіло Ані та Тимофія виявили рятувальники.

Прощання з матір'ю та дитиною відбудеться у середу, 6 березня, об 11:00, в Одеській Пересипській церкві за адресою Тринадцятий Чорноморський провулок, 14. Про це на своїх сторінках в Instagram повідомили рідні Анни – Андрій та Софія Сидак. І Андрій, і Софія були присутні під час пошуково-рятувальної операції, сподіваючись побачити своїх близьких живими. Софія зазначила, що тіла та обличчя загиблих понівечені.

Нагадаємо, вночі 2 березня російські окупанти атакували Одесу ударними безпілотниками. Один із дронів влучив у багатоповерхівку у спальному районі міста. Станом на 10:00 3 березня відомо про десятьох загиблих, серед яких троє дітей. Тіло Анни та Тимофія рятувальники дістали з-під завалів увечері 2 березня.

Рятувальники деблокували з-під завалів матір із чотиримісячною дитиною.Рятувальники деблокували з-під завалів матір із чотиримісячною дитиною. Фото: t.me/dsns_telegram

3 березня в Одесі та Одеській області оголосили Днем жалоби. Пошуково-рятувальна операція продовжується.

Вічна пам'ять загиблим та щирі співчуття тим, що втратили своїх близьких! Одеса ніколи не забуде і ніколи не пробачить!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах