В ОВА розповіли, скільки пляжів в Одеській області планують відкрити цьогоріч

В ОВА розповіли, скільки пляжів в Одеській області планують відкрити цьогоріч. || Фото ілюстративне: lermontovskiy.com.ua

Цього літа в Одеській області планують відкрити для відвідування 20 пляжів. Відповідне розпорядження повинні підписати найближчими днями.

Про це в суботу, 1 червня, в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

За словами очільника ОВА, найбільше пляжних локацій будуть доступними для відпочинку в Одеському районі, адже в місті є більше можливостей для створення безпечних умов для відвідувачів. Також, можливо, відкриють пляж в Ізмаїльському районі. Кіпер зазначив, що людей неможливо стримати, бо в літню спеку багатьом кортить "прийти, отримати натуральний живий природній вітамін".

У серпні минулого року безпечними для відпочивальників після перевірки визнали лише шість пляжів.

"Це було небагато, це було шість пляжів, де були всі відповідні умови: обстежувались на вибухові пристрої, мали поруч бомбосховища та просте укриття, постійно моніторились щодо підпливу небезпечних вибухових предметів. Тоді пляжів, що виконали цю норму, було шість. Сьогодні ми також над цим працюємо. Найближчими днями буде підписано розпорядження щодо відкриття 20 таких пляжів", – сказав Кіпер.

Нагадаємо, в місті Южному цього року через мінну небезпеку заборонили відвідувати пляжі. Заборона діятиме впродовж усього купального сезону.

Також ми повідомляли про пляжні комплекси, які вже зараз працюють в Одесі та є безпечними для відпочинку, бо мають укриття. Першу добірку таких комплексів можна подивитися тут, а про інші читайте в другому огляді.

Последние новости