У лікарні померла жінка, яка постраждала від російської атаки Чорноморська

У лікарні померла жінка, яка постраждала від російської атаки Чорноморська.

У лікарні померла жінка, яка отримала поранення внаслідок російської атаки Чорноморська 4 липня. Про це повідомив мер міста Чорноморськ Василь Гуляєв.

Так, 4 липня в Одесі та Одеській області пролунав вибух. У регіоні оголошено повітряну тривогу через загрозу балістики, також було зафіксовано розвідувальний дрон ворога. Жителі Одеського регіону почули вибухи о 16:34. Йшла робота ППО з ворожого розвідувального дрону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом ворог здійснив пуски балістики у напрямку Одеської області з території тимчасово окупованого Криму. Моніторингові канали повідомляли про швидкісну мету на південь. У Повітряних силах попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня. Після чого у себе в Telegram написали про швидкісну мету у напрямі Одеської області. Пізніше закликали мешканців Чорноморська терміново спуститися в укриття. О 16.42 ще один вибух почули і в Одесі. Відбій оголосили лише о 16:59. Пізніше стало відомо, що ворог завдав удару балістичною ракетою по припортовій інфраструктурі Одещини. Внаслідок удару пошкоджено будівлі та інші конструкції портової інфраструктури. Виникла пожежа, яку ліквідували. В результаті атаки повідомлялося про одного загиблого та семеро постраждалих. Пошкоджено портові та адміністративні будівлі.

 

Последние новости