Обіцяв підвезти додому та пригощав морозивом: в Одеській області чоловік зґвалтував 14-річну дівчинку

Дівчинка у пригніченому стані. || Фото ілюстративне: rivne1.tv

В Одеській області затримали 49-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої. Потерпілій лише 14 років.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, дівчинка, яка зазнала сексуального насильства, разом із товаришами відпочивала на пляжі біля місцевої водойми. Згодом до цієї компанії долучився дорослий чоловік. Він дружньо спілкувався з підлітками, пригощав їх морозивом, а коли дізнався, що неповнолітні мешкають у сусудньому селі, запропонував підвезти додому.

Близько опівночі двоє хлопчиків та дівчинка сіли в автівку до нового знайомого, але дорогою він зупинився, висадив юнаків і поїхав далі з дівчинкою в невідомому напрямку. Про зникнення подруги хлопці одразу повідомили до поліції. Її та зловмисника вдалося розшукати протягом кількох годин.

Дівчинка розповіла, що чоловік відвіз її в безлюдне місце, де, використовуючи перевагу у фізичній силі і погрожуючи фізичною розправою, вчинив дії сексуального характеру проти її згоди. Зі звинуваченнями з боку потерпілої зловмисник не погодився.

Наразі фігурант перебуває під домашнім арештом. Поліцейські повідомили його про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої особи (частина третя статті 152 Кримінального кодексу України). За вчинене чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі. У рамках відкритого провадження правоохоронці призначили низку експертиз.

Нагадаємо, нещодавно у Приморському районі Одеси 47-річний чоловік зґвалтував 15-річну дівчину. Зловмисник зустрів свою жертву ввечері на одній із міських вулиць, запропонував провести до центру міста найкоротшим шляхом, а дорогою затягнув до закинутої будівлі та вчинив відносно неї насильницькі дії сексуального характеру.

Последние новости