Вранці у Київському районі сталася стрілянина: є постраждалий

Вранці у Київському районі відбулося стрілянина: є постраждалий. || Фото: facebook.com/gunp.odesa

Сьогодні вранці, 6 вересня, у Київському районі Одеси відбулася стрілянина. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції на Одещині.

Так, близько дев'ятої години на спецлінію "102" зателефонував чоловік, який повідомив, що невідомий дещо вистрілив у перехожого і втік. Потерпілого госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нині там працює слідчо-оперативна група, криміналісти. Обставини події встановлюються.

 

Нагадаємо, що раніше поліцейські затримали 26-річного одесита, який вчинив стрілянину біля житлового комплексу в Аркадії. Подія сталася вранці поряд із багатоповерхівками на Генуезькій вулиці. Виконуючи замовлення, таксист доставив до пункту призначення пасажира, але останній передумав там виходити. Чоловік захотів їхати в інше місце, але отримав відмову, тому вступив у суперечку з водієм, нецензурно висловлювався на його адресу. Водій наполіг, щоб громадянин покинув салон, той вийшов і двічі вистрілив з пістолета травматичної дії у бік автомобіля і завдав зброї ударів по кузову машини.

41-річний водій, на щастя, не отримав тілесних ушкоджень, він від'їхав неподалік і зателефонував до поліції. А правопорушник тим часом забрав з місця стрілянини дві гільзи від пістолета і втік у підземному паркінгу.

Последние новости