В Одесі закрили фітнес-клуб: власниця закладу втекла до Росії

Інеса Маркова. || Фото:cnscdn.com

В Одесі припинив роботу фітнес-клуб "Білий парус" в однойменному житловому комплексі на вулиці Літературній. Цей заклад належить дружині нардепа від проросійської партії "Родіна" Ігоря Маркова Інесі Марковій.

Про закриття клубу в п'ятницю, 18 жовтня, повідомили на його сторінці в Instagram.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Що відомо про закриття фітнес-клубу

"Шановні клієнти та гості клубу! З 19 жовтня через технічні причини фітнес-клуб зачинено на невизначений термін. Приносимо свої вибачення за незручності", – йдеться в повідомленні.

Причину закриття в публікації не назвали. Коментарі під цим дописом закрили. Водночас ще 4 жовтня фітнес-клуб на честь свого 16-річчя дарував відвідувачам абонементи на три місяці, пів року та рік, а також повідомляв про знижки.

У чому підозрюють власницю фітнес-клубу Інесу Маркову

На початку червня поточного року стало відомо, що дружину екснардепа підозрюють у державній зраді. За даними СБУ, фігурантка ще у 2014 року виїхала разом зі своїм чоловіком до Москви й досі переховується там від правосуддя. Також жінка підтримує війну РФ проти України, зокрема є співвласницею IT-компанії, яка розробляє програмне забезпечення для російської бойової авіації.

Суд наклав арешт на комерційну нерухомість Маркової, її приватний будинок і земельну ділянку в Одесі. Загальна вартість цього майна – понад 250 мільйонів доларів. Інформації про фітнес-клуб "Білий парус" у реєстрі АРМА досі немає.

Последние новости