На Одещині у ДТП травмувалися троє підлітків

Місце аварії. || Фото: ГУНП в Одеській області

У п'ятницю, 25 жовтня, близько 13:00, в одному із сіл Арцизької громади Болградського району сталася аварія. Унаслідок цієї автопригоди зазнали травмувань троє неповнолітніх. 

Про це в суботу, 26 жовтня, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Що відомо про аварію

За попередньою інформацією правоохоронців, 16-річний мотоцикліст під час обгону зіштовхнувся з легковиком. За кермом автівки був 73-річний чоловік. Він їхав попереду мотоцикліста в попутному напрямку та під час повороту ліворуч не подав сигнал повороту.

Унаслідок ДТП травмувалися водій мотоцикла та дві його 16-річні пасажирки. Потерпілих із різними тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Керманич автівки не постраждав. Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння. Перевірка показала, що вони були у тверезому стані. 

Слідчі внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина перша статті 286 Кримінального кодексу України).

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик і призначили низку експертиз.

Нагадаємо, 25 жовтня, в Ізмаїлі водійка легковика збила шестирічного хлопчика. Дитина зазнала важких травм і наразі перебуває в реанімації.

Последние новости