Шестирічну Сашу, яка постраждала під час обстрілу Затоки, разом із мамою відправили до Австрії

Шестирічну Сашка, яка постраждала під час обстрілу Затоки, разом із мамою відправили до Австрії. || Фото: facebook.com/oblzdravOD

Шестирічну дівчинку Сашка, яка постраждала під час обстрілу Затоки 16 травня, разом із мамою відправили до Австрії на лікування. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Департамент охорони здоров'я Одеської ОВА.

Дівчинці Сашкові довелося ампутувати ногу, довгий час дитина знаходилася у вкрай важкому стані. Мати дитини отримала тяжку контузію. Якийсь час сім'я була під контролем обласної дитячої клінічної лікарні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Відкликання на запит директора Департаменту охорони здоров'я Наталії Одарій-Захар'євої було отримано від австрійської компанії VAMED, яка багато років успішно працює у всіх галузях охорони здоров'я по всьому світу - профілактиці, гострій медицині, реабілітації та подальшому догляді за пацієнтом", - повідомили в департаменті.

Сашко потребує лікування, протезування та реабілітації, а її мати – хірургічного втручання. Їх разом із старшою дочкою розмістили у реабілітаційному центрі компанії.

Мати та дочка проходять додаткові обстеження та готуються до виконання відповідних курсів лікування.



Усі фото: facebook.com/oblzdravOD

Последние новости