П'ятирічній дівчинці, яка постраждала від обстрілу турбази на Одещині, ампутували ногу

П'ятирічній дівчинці, яка постраждала від обстрілу турбази на Одещині, ампутували ногу.

П'ятирічній дівчинці, яка постраждала від обстрілу турбази на Одещині, ампутували ногу. Фото: facebook.com/psychologypoliceodessa

Події
29 червня 2022 20:50

Внаслідок ракетного удару, який російські окупанти завдали по базі відпочинку в Білгород-Дністровському районі Одеської області в середині травня, постраждала родина поліцейського. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу Психологічної служби поліції міста Одеси.

Так, внаслідок обстрілу дружина та п'ятирічна донька співробітника ГУНП в Одеській області Олександра Паскаля отримали травми різного ступеню тяжкості.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За життя дитини лікарі боролися майже місяць. У результаті дитині довелося ампутувати ніжку. Мати дівчинки отримала численні осколкові травми і частково втратила слух.

На даний момент із постраждалими працюють психологи поліції. Фахівці зазначають, що підтримують сім'ю свого колеги та сприяють адаптації маленької Саші до нових умов життя. На дівчинку чекає важкий і тривалий процес реабілітації.

Нагадаємо, 16 травня росіяни завдали зі стратегічної авіації удару по Білгород-Дністровському району Одеської області. Внаслідок ворожої атаки було зруйновано дві бази відпочинку та пошкоджено 15 приватних будинків. Чотири людини, серед яких п'ятирічна дівчинка, отримали поранення. За фактом обстрілу туристичної інфраструктури в Одеській області прокуратура порушила кримінальне провадження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах