У боях на Донецькому напрямку загинули три воїни з Одеської області

У боях на Донецькому напрямку загинули три воїни з Одеської області. || Фото: censor.net

На російсько-українській війні загинули три воїни з Одеської області: мешканець села Кам'янка Сергій Хмелевський, мешканець села Кошари Денис Романенко та житель села Петрівка Олександр Чмільов.

Як повідомили у пресслужбі Роздільнянської міської територіальної громади, 30-річний Сергій Хмелевський загинув під час виконання бойового завдання поблизу міста Бахмут Донецької області. Прощання з воїном відбулося сьогодні. О 08:30 труну з тілом загиблого Героя зустріли на в'їзді до міста Роздільна, після чого процесія пройшла до села Кам'янка, де воїна відспівали та поховали.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також у боях за Бахмут загинув, виконуючи бойове завдання, військовослужбовець Денис Романенко. Церемонія прощання з бійцем розпочнеться завтра, 15 січня, о 10:30. Похоронна процесія пройде від в'їзду до міста Роздільна до села Кошари, де о 12:00 відбудеться відспівування Героя.

Про загибель 38-річного Олександра Чмільова повідомили у пресслужбі Березівської міської ради. Загиблий воїн був матросом і старшим телефоністом взводу зв'язку батальйону морської піхоти. Життя Героя обірвалось 5 січня поблизу населеного пункту Мар'їнка Донецької області. Прощання з бійцем відбулося у місті Березівка сьогодні.

Нагадаємо, на фронті загинув захисник з Одеси Юрій Цимбал, який добровільно вступив до лав ЗСУ у перші місяці повномасштабної війни. У мирний час Юрій Цимбал управляв готелем Ribas Karpaty.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Последние новости