В Одесі помер заслужений артист України Михайло Дроботов

У Одесі помер заслужений артист України Михайло Дроботов. || Фото: theatre.love

В Одесі на 65 році життя помер заслужений артист України Михайло Дроботов. Про це у мережі Facebook повідомила актриса Одеського обласного академічного драматичного театру Олена Ященко.

"Наш дорогий друг і улюблений партнер Капітонич. Сьогодні театр отримав цю страшну звістку, в яку не хочеться вірити! Пам'ятатиму завжди і зберігатиму пам'ять про Вас, мій дорогий тату Леп'є..." - написала актриса.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Михайло Дроботов закінчив Харківський державний університет мистецтв імені Котляревського. Він був актором Одеського обласного академічного драматичного театру та режисером Театру на Чайній, а у 2013 році удостоївся звання заслуженого артиста України.

Нагадаємо, у другій половині грудня з життя пішли два відомі одеські спортсмени. 18 грудня внаслідок хвороби помер головний тренер Федерації боксу Одеської області Сергій Антонов, а 22 грудня обірвалося життя багаторічного керівника Одеської обласної організації ФСТ "Україна" Миколи Барабаша.

Також ми повідомляли про те, що у місті Березівка Одеської області попрощалися з 46-річним захисником Сергієм Булавенком, який загинув 31 грудня під час виконання бойового завдання поблизу Мар'янки на Донеччині.

Последние новости