Одеська область втратила двох відомих спортсменів

Одеська область втратила двох відомих спортсменів.

Одеська область втратила двох відомих спортсменів. Фото: noc-odessa.org.ua

Люди міста
27 грудня 2022 08:56

Минулого тижня з життя пішли двоє відомих одеських спортсменів - 18 грудня внаслідок хвороби помер головний тренер Федерації боксу Одеської області Сергій Антонов, а 22 грудня – багаторічний керівник Одеської обласної організації ФСТ "Україна" Микола Барабаш. Про це повідомляє відділення Національного олімпійського комітету України на Одещині.

Сергій Антонов народився 20 травня 1965 року в Одесі. 25 червня 1988 року закінчив Львівський державний інститут фізичної культури за спеціальністю "викладач фізичного виховання". 25 жовтня 2010 року йому було надано Почесне звання "Заслужений тренер України". Антонов – автор шести опублікованих наукових праць з методики фізичного виховання. Підготував чимало спортсменів, які досягли найвищих результатів. Прощання із Сергієм відбулося в Одесі 20 грудня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сергій Антонов.Сергій Антонов. Фото: noc-odessa.org.ua

Микола Барабаш протягом 30 років очолював Одеську обласну організацію ФСТ "Україна", "Заслужений працівник фізичної культури та спорту України", майстер спорту СРСР з бадмінтону та стрільби з лука, міжнародний арбітр, обирався до складу НОК України.

Його діяльність була відзначена численними нагородами національних та міжнародних організацій, зокрема у 2013-му як віце-президент Федерації бадмінтону України його нагороджено почесною грамотою Міжнародної федерації з цього виду спорту за значний внесок у розвиток світового бадмінтону. Прощання з Миколою Мартиновичем відбулося 26 грудня.

Микола Барабаш.Микола Барабаш. Фото: noc-odessa.org.ua
ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах