ЗМІ повідомляють про десятки вибухів та пожежу на острові Зміїний

ЗМІ повідомляють про десятки вибухів та пожежу на острові Зміїний. || Фото: stopcor.org

Жителі Кілійської громади на Одещині повідомляють про вибухи в районі острова Зміїний. А низка ЗМІ стверджує, що на острові пожежа та десятки вибухів. Проте офіційної інформації з цього приводу наразі немає. Про це повідомляє Vgorode.

Спочатку про те. що на острові Зміїний у Чорному морі в ніч на понеділок, 20 червня, прогриміли десятки вибухів та спалахнула пожежа, написало видання "Думська" з посиланням на джерела. За їхніми даними, вибухи було чутно, починаючи з 4:30 ранку. У бік острова летіли ракети. Згодом це повідомлення почали публікувати решта регіональних видань.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згадав острів Зміїний у своєму ранковому повідомленні і речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, проте поки що без конкретики.

Пізніше Братчук уточнив, що ситуація на Одещині повністю контролюється і закликав не заважати ЗС України виконувати бойові завдання.

"Не заважаємо ЗСУ робити їхню роботу. Ситуація в області та регіоні повністю контрольована та спокійна. Наші Сили оборони продовжують виконувати заходи щодо бойової підготовки", - зазначив Братчук у відеозверненні.

При цьому представник ОВА закликав дотримуватися інформаційної гігієни: "Спокійно, чекаємо на інформацію, дай Боже, вона буде позитивна, я в цьому навіть не сумніваюся".

[telegram post="vgorode_odessa/50540" desc=""]

Последние новости