Борці з Одеської області завоювали медалі на міжнародному турнірі

Борці з Одеської області завоювали медалі на міжнародному турнірі. || Фото: noc-odessa.org.ua

Спортсмени з Одеської області стали золотими, срібними та бронзовими призерами відкритого юнацького турніру, присвяченого пам'яті майстра спорту СРСР Івана Толмачова. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Одеського відділення Національного олімпійського комітету.

На міжнародних змаганнях, що проходили в одеському спортивному комплексі СКА 4 та 5 лютого, борці з Одеської області вибороли 23 медалі. Крім українських спортсменів, у цьому турнірі взяли участь представники Киргизстану, Естонії та Молдови.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram. 

БРОНЗОВІ ПРИЗЕРИ ТУРНІРУ: 

СРІБНІ ПРИЗЕРИ ТУРНІРУ: 

ЗОЛОТІ ПРИЗЕРИ ТУРНІРУ:

Загалом борці з Одеської області вибороли десять бронзових, шість срібних та сім золотих медалей. Медалісти є представниками Одеської обласної дитячо-юнацької спортивної школи з боротьби.

За підсумками турніру, тепер одеські борці Герман Бесараб, Кирило Угрик та Іван Янковський представлять юнацьку збірну України на міжнародному турнірі Tallin Open (U-15).

Нагадаємо, нещодавно боксери з Одеської області стали призерами чемпіонату України з боксу (U-22). Тепер Максим Молодан та Ілля Мельничук представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи, що відбудеться у місті Пореч (Хорватія) у середині березня.

Последние новости