Одеська спортсменка здобула срібло на чемпіонаті України із синхронного плавання

Одеська спортсменка здобула срібло на чемпіонаті України із синхронного плавання. || Фото: omr.gov.ua

Одеська спортсменка Владислава Кочерба стала срібною призеркою чемпіонату України із синхронного плавання серед юніорів, що проходив у Києві з 4 по 6 квітня. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Так, на змаганнях Владислава Кочерба відмінно виконала сольну програму. Найкращий результат показала лише більш досвідчена спортсменка з Харкова. Також Владислава двічі посіла друге місце у технічній та вільній програмах. Цим досягненням спортсменка підтвердила свій нещодавній успіх на чемпіонаті України серед дорослих, де вона здобула срібну та бронзову нагороди у сольній програмі.

Фото: omr.gov.ua

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Чемпіонат України серед юніорів провели з метою формування національної збірної України для участі у чемпіонаті Європи серед юніорів. Окрім Владислави Кочерби, у складі збірної Одеської області виступили Софія Саруханян та Єлизавета Сєдова. До змагань спортсменок підготувала тренерка Ольга Ніколайчук.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що 14-річна школярка Олександра Гребенюк із Подільська Одеської області виборола дві срібні медалі на всеукраїнських змаганнях із метання.

Последние новости