Школярка з Одеської області виборола дві медалі на всеукраїнських змаганнях

Школярка з Одеської області виборола дві медалі на всеукраїнських змаганнях.

Школярка з Одеської області виборола дві медалі на всеукраїнських змаганнях. Фото: noc-odessa.org.ua

Спорт
08 квiтня 2023 11:40

14-річна школярка з міста Подільськ Одеської області Олександра Гребенюк виборола дві срібні медалі на всеукраїнських змаганнях із метань. Про це повідомили у пресслужбі регіонального відділення Олімпійського комітету України.

Змагання, присвячені пам'яті заслуженого тренера України Юрія Піскунова, відбулися у рамках першого етапу Кубка України на олімпійській базі у Конча-Заспі.

Школярка з Одеської області виборола дві медалі на всеукраїнських змаганнях.Школярка з Одеської області виборола дві медалі на всеукраїнських змаганнях. Фото: noc-odessa.org.ua

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Олександра Гребенюк стала двічі срібною призеркою у категорії "2008-2009 роки народження" у метанні диска та штовханні ядра. У метанні кілограмового диска дівчинка показала результат 26 метрів 32 сантиметрів, що є її особистим рекордом, а ядро ​​вона штовхнула на рекордну для себе відстань просто неба – 10 метрів 55 сантиметрів. Результат зі штовхання ядра у приміщенні у спортсменки ще кращий – 10 метрів 89 сантиметрів.

Школярка з Одеської області виборола дві медалі на всеукраїнських змаганнях.Школярка з Одеської області виборола дві медалі на всеукраїнських змаганнях. Фото: noc-odessa.org.ua

В інших видах програми спортсмени Одеської області медалей не здобули, але встановили особисті рекорди. Так, 15-річна Вікторія Яцишина (категорія "2006-2007 роки народження") посіла четверте місце, штовхнувши ядро ​​на відстань 11 метрів 28 сантиметрів, і п'яте місце, кинувши спис на відстань 29 метрів 82 сантиметри, а 13-річний Тимофій (категорія "2008-2009 роки народження") посів п'яте місце, кинувши кілограмовий диск на відстань 29 метрів 86 сантиметрів, і восьме місце, штовхнувши ядро вагою чотири кілограми ​​на позначку – десять метрів 58 сантиметрів.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що спортсмени з Одеської області посіли перше загальнокомандне місце на чемпіонаті України з таїландського боксу і друге загальнокомандне місце на Кубку України з бодібілдингу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах