В Одесі до кінця року тимчасово обмежать рух на вулиці Степовій

В Одесі до кінця року тимчасово обмежать рух на вулиці Степовій. || Фото: od.vgorode.ua

В Одесі до кінця поточного року тимчасово обмежать рух транспорту вулицею Степовою у Хаджибеївському районі міста. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Так, з 04 жовтня до 31 грудня 2024 року буде тимчасово закрито рух транспортних засобів на ділянці від вулиці Овідіопольської до вулиці Столбової.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оранічення пов'язані з проведенням робіт із заміни каналізаційного колектора, що проходить проїжджою частиною вулиці Степової.

Раніше ми повідомляли про те, що в Одесі тимчасово обмежать рух транспорту двома вулицями через капітальний ремонт. Закрито рух автотранспорту по ділянці від Балтської дороги до провулку Шостого Балтського, а також на ділянці від провулка Шостого Балтського до вулиці Третьої Пересипської до 30 листопада 2024 року.

Нагадаємо, що трамвай №7 "Північ-Південь", що з'єднує селище Котовського та Таїрова через центр Одеси, тимчасово змінив маршрут через дренажні роботи на спуску Маринеско. Під час ремонту трамвай курсує за скороченою схемою руху, до Пересипського мосту та Старосінної площі. Роботи розпочалися вже у вересні. Однак скільки триватимуть обмеження, стане зрозумілим у процесі виконання робіт.

Последние новости