5 одеських готелів, де можна відпочити біля басейну: ціни

5 одеських готелів, де можна відпочити біля басейну: ціни.

5 одеських готелів, де можна відпочити біля басейну: ціни. Фото: facebook.com/panoramadeluxehotel

Дозвілля та їжа
10 червня 2022 13:31

В умовах воєнного положення про відпочинок на узбережжі та купання в морі через постійну загрозу ракетних ударів та мінної небезпеки не може бути й мови. Втім, замість релаксу на пляжі цілком можна позагорати на шезлонгу біля басейну.

Vgorode дізнався, в яких одеських готелях є басейни і скільки таке задоволення коштує.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

NEMO BEACH CLUB

Nemo Beach Club.Nemo Beach Club. Фото: 101hotels.com

Пляжний комплекс NEMO пропонує широкий спектр пляжних послуг з 1 травня до 1 жовтня. Цього року засмагати на пісочних пляжах і купатися у відкритому морі не можна, проте NEMO Beach Club знаходиться на приватній території готелю та має басейни з морською водою вздовж сучасної набережної Ланжерон на першій лінії прямо поряд із морем. Відпочинок у NEMO Beach Club – це басейни з морською водою, джакузі, панорамні тераси з видом на море для прийняття морських та сонячних ванн, зручні шезлонги з комфортними матрацами, рушник-підстилка для кожного гостя та парасольки від сонця. Ну а за додаткову плату можна поласувати смачними стравами, випити коктейль і навіть поплавати з дельфінами або зайнятися дайвінгом.

Ціни:

Зони Beach Club Nemo:

  • головний басейн "Дельфін" (з морською водою);
  • панорамні тераси 5-го та 6-го поверхів з джакузі та з басейнами (з морською водою);
  • Family beach з дитячим аквапарком.

У будні дні – 300 гривень (шезлонг, матрац, підстилка) + 300 гривень (застава, що повертається, за підстилку). У вихідні та святкові дні – 500 гривень (шезлонг, матрац, підстилка) + 300 гривень (застава, що повертається, за підстилку).

Зона Infinity Pool (з морською водою) на панорамній терасі 7-го поверху (18+) плюс зони Beach Club Nemo:

  • головний басейн "Дельфін" (з морською водою);
  • панорамні тераси 5-го та 6-го поверхів з джакузі та з басейнами (з морською водою);
  • Family beach з дитячим аквапарком.

У будні дні – 500 гривень (шезлонг, матрац, підстилка) + 300 гривень (застава, що повертається за підстилку). У вихідні та святкові дні – 700 грн (шезлонг, матрац, підстилка) + 300 гривень (застава, що повертається за підстилку).

До речі, з 17:00 на відвідування зон Beach Club Nemo та Infinity Pool діє знижка 50%. Дорослі, які сплатили за відвідування зон Beach Club Nemo, після 17:00 можуть перейти із зон Beach Club Nemo на зону Infinity Pool без додаткової оплати. Усі виручені кошти спрямують на рибу, медикаменти та вітаміни дельфінами з Харкова та Одеси.

Адреса: пляж Ланжерон, 25

Час роботи: з 09:00 до 18:00

Контакти: сайт, Facebook, Instagram, +38 048 70 57 073

MARISTELLA MARINE RESIDENCE

Maristella Marine Residence.Maristella Marine Residence. Фото: facebook.com/Maristella.Odessa

Готель, розташований на морському березі. Комплекс готелю включає два ресторани, банкетний зал, конференц-зал, власний пляжний комплекс і два басейни. Великий 25-метровий басейн призначений для дорослих, маленький з великою кількістю рятувальних надувних кругів – для дітей. Обидва басейни наповнюються морською водою. На всій території закладу є безкоштовний Wi-Fi. Також гості комплексу можуть скористатися безкоштовним відкритим приватним паркуванням. У кожному номері є тераса або балкон з видом на море або пляжний комплекс.

Ціни: вартість шезлонгу із рушником – 300 гривень, дітям до шести років безкоштовно. При бронюванні номера відвідування відкритого та дитячого басейнів готелю (включаючи шезлонги) входить до вартості абонементу

Адреса: 10-а станція Фонтану, вулиця Бернардацці, 2А

Час роботи: з 09:00 до 20:00

Контакти: сайт, Facebook, Instagram, +380 50 05 56 671 (бронь шезлонгів)

PORTOFINO HOTEL BEACH CLUB

Portofino Hotel Beach Club.Portofino Hotel Beach Club. Фото: facebook.com/portofino.odessa

Сучасний готель, розташований на першій береговій лінії в Аркадії. У готелі є номери з терасами та власною зоною для відпочинку та засмаги, вид на море з кожного куточку готелю, затишний ресторан, а також 25-метровий басейн з комфортними шезлонгами. У звичайних номерах і люксах є безкоштовний доступ до Wi-Fi, телевізори з плоским екраном і міні-холодильники.

Ціни: вартість шезлонгу – 200 гривень. У вартість входить рушник, парасолька, столик. Додатковий рушник – 50 гривень. Для гостей готелю відвідування басейну є безкоштовно.

Адреса: Аркадія, ліве крило

Час роботи: з 08:30 до 19:00

Контакти: сайт, Facebook, Instagram, +38 094 93 18 677

VILLA PINIA

Villa Pinia.Villa Pinia. Фото: facebook.com/HotelPinia

Міні-готель, який позиціонує себе як перший у місті екологічний готель. Готель розташований на 16-ій станції Фонтану, за п'ять хвилин ходьби від пляжу Золотий Берег. Гостям надаються постільна білизна та рушники з натуральних тканин, ортопедичні матраци та подушки з наповненням з екологічно чистого гречаного лушпиння. У меню ресторану представлені страви з екологічно чистих продуктів, виготовлених на фермах Одеського регіону. Наприклад, у цьому закладі можна скуштувати зібрані та оброблені за спеціальним рецептом трав'яні чаї, а також поласувати варенням із шишок. Басейн спроектований таким чином, щоб максимально обігріватися сонячними променями. Воду в басейні не лише фільтрують, а й пом'якшують за допомогою природних мінералів.

Ціни: шезлонг біля басейну – 300 гривень

Адреса: вулиця Довга, 4а

Час роботи: з 09:00 до 20:00

Контакти: сайт, Facebook, Instagram, +38 098 60 05 858, +38 048 70 55 858

PANORAMA DE LUXE

Panorama De Luxe.Panorama De Luxe. Фото: facebook.com/panoramadeluxehotel

П'ятизірковий готель, розташований неподалік пляжу Відрада. Крім комфортних номерів, у розпорядженні гостей: ресторан, конференц-зали, великий басейн на відкритій терасі, тераса на даху та малий закритий басейн у СПА. Панорамні вікна номерів категорій "покращений стандарт", "напівлюкс" та "люкс" виходять на море. Готель має власне безкоштовне паркування. До послуг гостей фінський хамам, турецька сауна та фітнес-центр.

Ціни: вартість відвідування басейну з понеділка по четвер – 400 гривень, з п'ятниці до неділі – 500 гривень (дітям – безкоштовно). У вартість включено шезлонг та рушник.

Адреса: провулок Мукачевський, 6/8

Час роботи: з 09:00 до 18:00

Контакти: сайт, Facebook, Instagram, +38 099 55 55 588

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах