Какие заведения открылись недавно в Одессе.
Гавайський ресторан та караоке-бар: які заклади відкрилися нещодавно в Одесі
Дозвілля та їжа
23 лютого 2022 10:31
Какие заведения открылись недавно в Одессе. Фото: instagram.com/the.voice.karaoke

Одеса продовжує жити своїм життям та змінюватися. У місті постійно з'являються нові ресторани, кафе та бари. Vgorode склав добірку найцікавіших закладів, які окрилися останнім часом.

Ester

Ресторан у центрі Одеси, який поєднує в собі азіатську та західну кухні. Тут пропонують піцу, роли та сніданки. Серед іншого можна скуштувати бенедикт з індичкою, пасту, карпаччо, азіатські супи, севичі з креветок та багато іншого.

Крім того, в Ester є великий бар з великим вибором алкогольних напоїв, таких як ром, кальвадос, віскі, текіла і навіть саке. Відвідувачі оцінять винну карту, а також американські, італійські та японські коктейлі. Підходяще місце, щоб перекусити або посидіти з друзями.

Адреса: вулиця Катерининська, 1

Час роботи: з 9:00 до 00:00

Середній чек: 400 гривень

Контакти: +38 (093) 450 62 65, Інстаграм, сайт

Pita Kyiv

Київський ресторан єврейської кухні, який нещодавно відкрився і в Одесі. Там готують хлібний коржик і наповнюють його різноманітною начинкою: фалафелем, яловичиною, хумусом або курячим шницелем. До цього всього додають овочі, зелень, сири. Також у стандартний набір входять картопля фрі та безалкогольні напої, такі як кока-кола та лимонад. Цю піту можна їсти в руках, майже як шаурму чи сендвіч.

Крім того, страви можна скуштувати на тарілці. Наприклад, сабіх, той самий хумус або сочевий суп. Заклад підійде для тих, хто завжди поспіхом і потрібно з'їсти що-небудь на бігу.

Адреса: Преображенська, 66

Час роботи: з 11:00 до 22:00

Середній чек: 250 гривень

Контакти: +38 (063) 739 4549, Instagram, Facebook, сайт

Pokeway 

Ресторан гавайської кухнею та з гавайською атмосферою: бамбукові меблі та міні огорожі, багато зелені, що нагадує пальми, неонові малюнки тварин на стінах, плетені капелюхи, скейти та, звичайно ж, дошки для серфінгу.

Тут можна спробувати роли "морський коктейль" або "вершкову свинину". Також пропонують взяти готові боули. Наприклад, шрімпіл з креветками, овочами та гавайським соусом. З напоїв тут є різні види кави, авторський чай, молочні коктейлі та смузі.

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах