В Одесі відбудеться "Гуморина-Джавеліна" з Олегом Скрипкою та Колею Серга

В Одессе состоится "Юморина-Джавелина" с Олегом Скрипкой и Колей Серга.

В Одессе состоится "Юморина-Джавелина" с Олегом Скрипкой и Колей Серга. Фото: Ирина Кипоренко

Дозвілля та їжа
31 березня 2022 19:12

Традиційний одеський фестиваль гумору та сатири цього року отримав назву "Гуморина-Джавеліна" та матиме особливу програму в умовах війни. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу міськради.

Так, "Гуморина" цього року розпочнеться з акції "Чемодан-вокзал-Росія". Захід стартує о 10:30 біля центрального входу до Одеського залізничного вокзалу і триватиме година.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Далі заплановано благодійний онлайн-марафон на підтримку Збройних сил України та арт-виставка військової сатири. Вони продовжаться з 12:00 до 16:00. У святі візьмуть участь українські виконавці Олег Скрипка та Коля Серга.

Одеська міськрада транслюватиме "Гуморину-Джавеліну" на офіційному сайті. Також трансляція буде доступна у Telegram-каналі Одеса. Офіційно.

Зазначимо, що також тематичний захід відбудеться у зоопарку – зооюморину. На всіх малюків чекає програма з аніматорами, лялькою Лол та Бетменом, безкоштовний аквагрім та майстер-класи. Наприкінці дійства відбудеться шоу-годівля макак-лапундерів. Початок о 14:00, кінець о 15:00.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах