Отримай відповідь: які ресторани та кафе працюють в Одесі під час війни

Отримай відповідь: які ресторани та кафе працюють в Одесі під час війни.

Отримай відповідь: які ресторани та кафе працюють в Одесі під час війни. Фото: pexels.com (Julie Aagaard)

Дозвілля та їжа
21 квiтня 2022 03:27

Війна триває вже майже два місяці, проте навіть за умов воєнного стану в Одесі вирує життя. Останнім часом у місті почали відкриватися різні культурні та розважальні заклади, а також відновили роботу багато ресторанів та кафе.

Vgorode дізнався, які заклади громадського харчування працюють в Одесі зараз і як війна вплинула на їхній графік роботи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

YUG

Ресторан YUG.Ресторан YUG. Фото: facebook.com/yug.restaurant

З 23 березня ресторан YUG знову відкрив двері для відвідувачів. У цьому закладі можна скуштувати страви локальної та середземноморської кухонь. До того ж, за словами співробітників YUG, у меню ресторану є дари моря, соковите м'ясо Грузії, традиції Балкан, яскраві уподобання Грузії, а також найкращі аромати Італії та Півдня Франції. Зараз ресторан працює за новим графіком та пропонує гостям скорочене меню. Втім, вибір страв, як і раніше, досить широкий. В асортименті: сніданки, холодні та гарячі закуски, хумус, піца, паста, салати, супи, гарніри, рибні та м'ясні делікатеси, грецькі мезе, хачапурі, страви для дітей та десерти.

Час роботи: щодня з 10:00 до 17:00

Контакти: +38 073 735 56 17, сайт, Facebook, Instagram

IL MIO RISTORANTE

Страви в Il Mio Ristorante.Страви в Il Mio Ristorante. Фото: instagram.com/ilmio.resto

З 31 березня відновив ресторан італійської кухні Il Mio Ristorante. Наразі заклад працює у звичайному форматі, проте за скороченим графіком. Також трохи змінилося меню ресторану. На даний момент в асортименті є салати, закуски, супи, паста та різотто, основні страви, піца, десерти, чай, безалкогольні напої та кава.

Час роботи: щодня з 11:00 до 18:00

Контакти: +38 098 066 20 20, Facebook, Instagram

12 COFFEE & CROISSANTS

Кав'ярня-кондитерська 12 Coffee&Croissants.Кав'ярня-кондитерська 12 Coffee&Croissants. Фото: instagram.com/12_coffee_and_croissants

У другій половині березня в Одесі відкрилися обидві кав'ярні-кондитерські 12 Coffee&Croissants. Головною фішкою закладів цієї мережі є кава власної обсмажування та французькі круасани. Також у цих кав'ярнях можна поласувати різними десертами, випічкою та сендвічами, зігрітися чаєм, какао та гарячим шоколадом або навпаки освіжитися прохолодним фрешем. До речі, за годину до закриття кав'ярні на всі круасани діє 50% знижка.

Час роботи: щодня з 09:00 до 19:00

Контакти: 38 068 179 69 50 (Успенська), +38 067 737 12 14 (Львівська), сайт, Facebook, Instagram

"КОМПОТ"

Вареники в кафе "Компот".Вареники в кафе "Компот". Фото: facebook.com/Cafe.Kompot

Також з середини березня відновили роботу два кафе Сави Лібкіна "Компот". У меню закладів цієї мережі є страви з французьким шармом та національні українські частування. Тут можна поснідати сирниками або варениками з вишнею, пообідати червоним борщем і відбивною з гарніром, а також відкрити для себе нові смаки, наприклад, спробувати млинці з качкою, грибами або курячими потрошками.

Час роботи: щодня з 09:00 до 18:00

Контакти: +38 067 518 48 42 (Леонтовича), +38 067 482 31 05 (Адміральська), сайт, Facebook, Instagram

ANTICA CANTINA

Ресторан Antica Cantina.Ресторан Antica Cantina. Фото: instagram.com/antica.cantina.od

З 18 березня знову працює ресторан італійської кухні Antica Cantina. В асортименті: антипасти, салати, супи, паста та ризото, піца, основні страви, страви, приготовлені в печі Josper, десерти, освіжаючі та зігрівальні напої, мінеральна вода, а з початку квітня ще й вино. При цьому у закладі зазначають, що меню змінюватиметься щотижня залежно від того, які продукти будуть у наявності.

Час роботи: щодня з 12:00 до 18:00

Контакти: +38 073 377 37 99, Facebook, Instagram

SEXY FISH

Ресторан Sexy Fish.Ресторан Sexy Fish. Фото: facebook.com/sexy.fish.od

З 2 квітня для відвідувачів знову відкриті двері ресторану азіатської кухні Sexy Fish. Головною фішкою закладу є страви з риби та морепродуктів. Наприклад, у меню є роли, суші-боули, сашими та якіторі. Втім, у Sexy Fish знайдуться ласощі і для ласунів, оскільки в асортименті ресторану присутні такі вишукані десерти, як пана-кота, кокосовий наполеон та банан у карамелі.

Час роботи: щодня з 10:00 до 19:00

Контакти: +38 096 605 64 38, Facebook, Instagram

PRAY COCAO BAR

Коктейль-бар Pray Cocao Bar.Коктейль-бар Pray Cocao Bar. Фото: facebook.com/praycocoabar

Ще одним закладом, який нещодавно відновив роботу в Одесі, став коктейль-бар Pray Cocao Bar. З 16 квітня цей бар знову запрошує відвідувачів "на каву, улюблені десерти, м'яку музику та, звісно ж, какао". До того ж, в асортименті Pray Cacao Bar є супи, паштети, салати, а також страви з м'яса, риби та морепродуктів.

Час роботи: щодня з 11:00 до 18:00

Контакти: +38 095 510 37 92, Facebook, Instagram

Раніше Vgorode розповідав про те, які одеські ресторани та кафе відкрили попереднє замовлення на великоднє меню. Також ми повідомляли, за яким графіком зараз працюють ТРЦ в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах