Концерт Олексія Пєтухова та арт-ярмарок: куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт Олексія Пєтухова та арт-ярмарок: куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерт Олексія Пєтухова та арт-ярмарок: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: facebook.com/Artodessa

Дозвілля та їжа
30 квiтня 2022 08:06

У весняні дні хочеться більше часу проводити поза домом, насолоджуватися теплом та відвідувати міські заходи. Незважаючи на те, що в умовах воєнного стану не завжди видається можливість вільно гуляти містом, а розваг значно менше, ніж у мирний час, в Одесі завжди можна підібрати кілька варіантів цікавого та корисного проведення часу.

Vgorode дізнався, які яскраві заходи пройдуть у нашому місті найближчими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ОЛЕКСІЯ ПЄТУХОВА

Благодійний концерт Олексія Пєтухова.Благодійний концерт Олексія Пєтухова. Фото: facebook.com/alexeypetukhov.jazz

У суботу, 30 квітня, у стінах театрального простору "ТЕО" відбудеться благодійний концерт піаніста, композитора, викладача та одного з провідних джазових музикантів України Олексія Пєтухова. У репертуарі цього маестро: імпровізації, інтерпретації відомих музичних творів, оригінальні джазові переклади, а також музика до спектаклю-мюзиклу Георгія Ковтуна "Конотопська відьма". Початок заходу о 17.00. Ведуча – Олена Шевченко. Усі зібрані кошти перерахують на потреби ЗСУ.

АРТ-ЯРМАРОК "ДОБРИЙ ВЕЧІР! МИ З УКРАЇНИ!"

Арт-ярмарок "Добрий вечір! Ми з України!"Арт-ярмарок "Добрий вечір! Ми з України!" Фото: omr.gov.ua

У галереї ARTODESSA Літнього театру Міського саду два дні тому відкрилася виставка-ярмарок, де представлені твори художників та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з різних куточків України. На ярмарку є великий вибір мальовничих та графічних робіт, скульптур, авторських ляльок, посуду та прикрас. Також заплановані майстер-класи та open-air художні сесії. Арт-ярмарок працюватиме 30 квітня з 12:00 до 18:00.

ЦИКЛ ЗАНЯТЬ ДЛЯ ДІТЕЙ "ДЖУНІОР МУЗЕЙ"

Одеський музей західного та східного мистецтва запрошує дітей на цикл занять.Одеський музей західного та східного мистецтва запрошує дітей на цикл занять. Фото ілюстративне: facebook.com/Odessa.Museum.Western.Eastern.Art

Одеський музей західного та східного мистецтва відкриває новий цикл занять для дітей віком від 7 до 12 років "Джуніор музей". На першому занятті, яке відбудеться 1 травня о 12:00, юним відвідувачам розкажуть про види образотворчого мистецтва, античну скульптуру від архаїки до римського портрета, грецьких героїв, римських імператорів і навіть про моду. Заняття проводить науковий співробітник #WEartMuseum Анастасія Фролкова. Вартість однієї лекції – 100 гривень. Попередня реєстрація є обов'язковою, оскільки кількість місць обмежена.

"СВЯТО БІЛИХ ЛЬВІВ"

В Одеському зоопарку відбудеться "Свято білих левів".В Одеському зоопарку відбудеться "Свято білих левів". Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

У суботу, 30 квітня о 12:00, в Одеському зоопарку відбудеться "Свято білих левів". Головними героями заходу стануть врятовані з Харківського ЕкоПарку білі леви. Маленькі відвідувачі навчаться власноруч робити левів із паперу. До того ж, юних відвідувачів розважатимуть аніматори. Вартість квитків залишається незмінною: для дітей віком від 5 до 14 років – 50 гривень, для дорослих – 100 гривень. Для малюків молодших за п'ять років вхід на територію зоопарку безкоштовний.

ЩОДЕННІ ПОВІТРЯНІ ПОДОРОЖІ

Канатна дорога.Канатна дорога. Фото: facebook.com/kanatkaotrada

З 26 квітня канатна дорога в Одесі працює щодня з 12:00 до 17:00. У травні, якщо ситуація в Одесі буде відносно спокійною, час роботи атракціону ще змінюватиметься. Вартість квитка – 80 гривень, проте малюки до трьох років, діти з особливостями фізичного розвитку, а також воїни, які проходять реабілітацію у військовому шпиталі, матимуть змогу проїхати до набережної абсолютно безкоштовно.

При цьому варто зазначити, що у дощову погоду покататися в кабінках не вдасться. Також через тривалу комендантську годину, яка триватиме в Одесі з 22:00 1 травня до 05:00 3 травня, канатна дорога не працюватиме 2 травня.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Роботи художників воєнного часу в галереї Art as Resistance.Роботи художників воєнного часу в галереї Art as Resistance. Фото: facebook.com/ua.artresistor

Першого травневого дня у галереї Art as Resistance відбудеться благодійний концерт на підтримку захисників України. У програмі заходу: авторські пісні від солістки гурту "Розмарин", виступ одеського виконавця Стаса Леніна, який виконає свої ліричні пісні на укулелі, а також відвідування виставки з роботами художників воєнного часу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах