Концерт на Головпоштамті та виставка карикатур: куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт на Головпоштампті та виставка карикатур: куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерт на Головпоштампті та виставка карикатур: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: 8news.com.ua

Дозвілля та їжа
07 травня 2022 07:09

Чергова затяжна комендантська година вже не за горами, проте перед нею на одеситів чекають вихідні, а значить саме час задуматися про те, як провести ці два дні цікаво і з користю.

Vgorode дізнався, які яскраві заходи відбудуться в Одесі у суботу та неділю, 7 та 8 травня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ГОЛОВПОШТАМПТІ

Борис Барський та гурт "Комуна Люкс".Борис Барський та гурт "Комуна Люкс". Колаж: фото facebook.com/BarskiyBoris та instagram.com/kommuna.lux

7 травня о 17:00 у приміщенні одеського Головпоштамту відбудеться другий благодійний концерт, на якому виступить одеський комік, поет, актор, учасник комік-трупи "Маски" та Народний артист України – Борис Барський. Також глядачів розважатимуть музиканти з гурту "Комуна Люкс", а у ролі конферансьє постане шоумен Ігор Окс. Вхід на концерт вільний, а на випадок повітряної тривоги у будівлі є бомбосховище.

ВИСТАВКА КАРИКАТУР

Виставка карикатур у Всесвітньому клубі одеситів.Виставка карикатур у Всесвітньому клубі одеситів. Фото: 8news.com.ua

6 травня у Всесвітньому клубі одеситів відкрилася виставка карикатур на тему "Російський військовий корабель, йди на ***!" Загальна кількість представлених карикатур перевищує дві сотні, а над створенням цих робіт працювали чотири десятки художників із 15 країн світу, зокрема, з РФ.

Виставка триватиме до 19 травня. Після цього карикатури покажуть в інших містах України. До того ж, організатори планують провести виставку в інших країнах, а також працюють над організацією благодійного аукціону, усі зібрані гроші з якого спрямують на потреби ЗСУ.

КОНЦЕРТ СОЛІСТІВ ФІЛАРМОНІЇ

В Євангельській Реформатській Пресвітеріанській церкві відбудеться концерт солістів Одеської філармонії.В Євангельській Реформатській Пресвітеріанській церкві відбудеться концерт солістів Одеської філармонії. Фото: ua.igotoworld.com

7 травня о 18:00 в Євангельській Реформатській Пресвітеріанській церкві Одеси відбудеться концерт солістів Одеської філармонії: лауреата міжнародних конкурсів кларнетиста Михайла Ксіди та Народної артистки України піаністки Віоли Демидової. У програмі: музика Джорджа Гершвіна, Пакіто Д'Рівери, Валдіро Азеведо, Карлоса Гардель та Себастьяна де Баррос. Вхід на концерт вільний.

ЛЕКЦІЯ В МУЗЕЇ

Олександр Вазілов розповість про роль коміксів у сучасній культурі.Олександр Вазілов розповість про роль коміксів у сучасній культурі. Фото ілюстративне: скриншот відеолекції Олександра Вазілова "Комікс у мистецтві ХХ століття. Частина 2"

8 травня в Одеському музеї західного та східного мистецтва відбудеться лекція завідувача відділу мистецтва Сходу Олександра Вазилова. Відвідувачі дізнаються, чи є комікс мистецтвом і яку роль ця самобутня творчість займає у сучасній культурі. Лекція відбуватиметься у музейній локації #Ragtime2.0. Це напівпідвальне приміщення, тому там безпечно перебувати навіть під час повітряної тривоги. Вартість відвідування лекції – 100 гривень.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ VADIM BESSARAB TRIO

У Всесвітньому клубі одеситів відбудеться благодійний концерт Vadim Bessarab Trio.У Всесвітньому клубі одеситів відбудеться благодійний концерт Vadim Bessarab Trio. Фото ілюстративне: odessa-journal.com

7 травня о 16:00 у Всесвітньому клубі одеситів відбудеться благодійний концерт Vadim Bessarab trio. На заході виступатимуть: Вадим Бессараб – рояль, Максим Кондратьєв – контрабас, та Яків Тарунцов – ударні. Благодійні внески, зібрані на зустрічі, буде передано до загонів територіальної оборони Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах