Концерт музики танго та благодійний фестиваль в Літньому театрі: куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт музики танго та благодійний фестиваль в Літньому театрі: куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерт музики танго та благодійний фестиваль в Літньому театрі: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: kartinkin.net

Дозвілля та їжа
26 серпня 2022 07:31

Наближаються останні літні вихідні. Саме час вирішити, як провести ці дні максимально цікаво, аби гідно проводити літо, що непомітно пролетіло.

Vgorode дізнався, які цікаві заходи пройдуть в Одесі найближчої суботи та неділі.

ІВЕНТ "КУЛЬТУРНА РЕСТАВРАЦІЯ"

В італійському дворику Одеської обласної філармонії проходитиме івент "Культурна реставрація".В італійському дворику Одеської обласної філармонії проходитиме івент "Культурна реставрація". Фото: mywaytrip.com.ua

У суботу, 27 серпня, в італійському дворику Одеської обласної філармонії імені Давида Ойстраха (вулиця Буніна, 15) пройде спільно організований Зеленим театром та Одеською філармонією захід "Культурна реставрація". На відвідувачів чекають:

  • графічно-поетична виставка ілюстраторів;
  • маркет художників, дизайнерів та їх автентичних виробів;
  • книжковий маркет від видавництва Старого Лева;
  • кочова бібліотека "Книжковий курінь";
  • фуд-корт з українською кухнею;
  • музичний супровід.

Івент триватиме протягом дев'яти годин, з 11:00 до 20:00. Для входу потрібно внести донейшн. Усі зібрані кошти спрямують до фонду "Повернись живим". У разі повітряної тривоги гості зможуть пройти в укриття, розташоване в нижньому фойє Філармонії.

КОНЦЕРТ М. ТЮССО

Відео: YouTube-канал Романа Крупіна

Ще одним суботнім заходом стане концерт акустичного дуету М. Тюссо, що відбудеться 27 серпня в барі "Пончо" (вулиця Грецька, 26/28).

"Ці хлопці заводять із перших акордів і тримають вас біля сцени весь концерт. Їм підспівують, підстукують, підливають і просто спілкуються. Вони співають наше, українське, рідне", – наголошують організатори.

Початок заходу о 18:30. Вхід вільний. Бронювання столиків за депозитом за телефоном: +38 063 61 38 685.

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ У ЗООПАРКУ

В Одеському зоопарку відбудеться свято до Дня незалежності.В Одеському зоопарку відбудеться свято до Дня незалежності. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

27 серпня Одеський зоопарк запрошує на святкування Дня Незалежності України. Цього дня для всіх відвідувачів у вишиванці вхід буде безкоштовним, для дітей організують програму з веселими аніматорами, а на сцені виступить дитячий хореографічний колектив "Казка". Крім того, і дорослі, і діти матимуть змогу взяти участь у створенні великої листівки до Дня Незалежності України. Початок заходу об 11.00.

SILK WAY. ЕТНО-ФОЛК ГРУПА "ЗІРА"

Відео: facebook.com/ZIRABAND

В останню суботу серпня в Одеській філармонії виступлять гурт "Зіра" та Камерний оркестр Одеської філармонії. Музиканти з гурту "Зіра" грають на уді, ситарі, етнічних флейтах, перкусії, класичній гітарі, кларнеті та саксофоні, поєднують у своїй творчості східні мелодії, балканські ритми та середньовічну музику.

Захід розпочнеться о 17:00. Вартість квитків: від 100 до 300 гривень.

ПОСТДОКУМЕНТАЛЬНА ВИСТАВА "ВОНА ВІЙНА"

Вистава "Вона війна".Вистава "Вона війна". Фото: suspilne.media (фотограф: Віктор Височин)

27 серпня в Одеському культурному центрі (вулиця Василя Стуса, 2Б/7) покажуть засновану на реальних подіях виставу про гендерні питання в українському суспільстві під час війни. В основі сюжету понад 30 історій реальних українських жінок різних соціальних ролей та статусів. Для того, щоб зібрати матеріал, за мотивами якого поставили цю виставу, режисер та актриса дистанційно опитували знайомих жінок, волонтерували, відвідували притулки для внутрішньо переміщених осіб та записували їхні історії.

Вистава "Вона війна" – це результат спільної роботи харківського театру "Публіцист" та львівського театру "Варта". У рамках туру цю виставу з 22 по 31 серпня покажуть в семи містах України: в Івано-Франківську, Львові, Луцьку, Одесі, Дніпрі, Харкові та Києві.

Початок вистави о 19:00. Вартість квитків: 150 гривень. Придбати квитки можна за посиланням. Усі зібрані кошти спрямують на лікування бійця, захисника Маріуполя Гліба Стрижка.

СПЕКТАКЛЬ "НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ"

Вистава "Ніч перед Різдвом".Вистава "Ніч перед Різдвом". Фото: muzkomediya.com

До новорічних та різдвяних свят залишається ще кілька місяців. Втім, коли за вікном – літо, а на душі – лютий, цілком актуально подивитися виставу "Ніч перед Різдвом". Виходячи з таких міркувань, Театр музкомедії 27 та 28 серпня запрошує глядачів на виставу про кохання коваля Вакули до гордої красуні Оксани. Дух фольклору та гоголівської містики у поєднанні з музикою Ігоря Поклада дозволить на якийсь час забути про реальність і поринути у святкову атмосферу.

Час початку вистави і в суботу, і в неділю: 16:00. Вартість квитків: від 100 до 300 гривень.

БЛАГОДІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "КРОК ДО МИРУ"

У Літньому театрі Міськсаду пройде благодійний фестиваль.У Літньому театрі Міськсаду пройде благодійний фестиваль. Фото: on.od.ua

Протягом двох днів, 27 та 28 серпня, у Літньому театрі Міськсаду проходитиме благодійний фестиваль "Крок до миру". На відвідувачів чекають:

  • програма біля сцени;
  • виступи артистів;
  • аніматори для дітей;
  • аквагрим;
  • батути;
  • пінна вечірка;
  • майстер-класи;
  • хенд-мейд ярмарок;
  • фуд-корт;
  • дискотека;
  • подарунки від партнерів.

Захід спрямований на підтримку українців під час війни, збирання коштів на потреби переселенців, а також на підняття патріотичного духу населення та розвагу дітей. Двері Літнього театру відчинені з 10:00 до 20:00. Вхід  на фестиваль вільний.

КОНЦЕРТ ВАДИМА БЕСАРАБА І НАСТІ АНДРЄЄВОЇ LASTOCHKA

Відео: YouTube-канал Nastya Andreeva

У неділю, 28 серпня, у барі "Пончо" (вулиця Грецька, 26/28) відбудеться концерт піаніста Вадима Бессараба та автора пісень Насті Андрєєвої Lastochka.

Початок заходу о 18:30. Вхід вільний. Бронювання столиків за депозитом за телефоном: +380636138685.

КОНЦЕРТ TANGO MUSIC PROJECT

Відео: YouTube-канал Elenaviolin1

Останньої неділі літа на сцені Urban Music Hall (вулиця Рішельєвська, 33) прозвучить пристрасна музика танго у виконанні солістів оркестру Оперного театру. Організатором концерту є Зелений театр, який продовжує працювати у воєнний час, проте проводить заходи виключно на тих локаціях, де є бомбосховища.

Концерт розпочнеться о 19:00. Вартість квитків: від 150 до 350 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах