Вечір Ади Роговцевої та безкоштовний майстер-клас з фотопозування: куди піти в Одесі цими вихідними

Вечір Ади Роговцевої та безкоштовний майстер-клас з фотопозування: куди піти в Одесі цими вихідними.

Вечір Ади Роговцевої та безкоштовний майстер-клас з фотопозування: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: litsa.com.ua

Дозвілля та їжа
09 вересня 2022 08:21

Робочий тиждень наближається до кінця – саме час спланувати відпочинок на вихідні, щоб провести їх максимально цікаво та плідно.

Vgorode дізнався, які заходи відбудуться в Одесі найближчої суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ "А МИ НАШУ ЧЕРВОНУ КАЛИНУ ПІДІЙМЕМО!"

У Державному театрі юного глядача імені Юрія Олеші відбудеться концерт "А ми нашу червону калину підіймемо!"У Державному театрі юного глядача імені Юрія Олеші відбудеться концерт "А ми нашу червону калину підіймемо!" Фото: hozjain.ua

У суботу, 10 вересня, на сцені Театру юного глядача імені Юрія Олеші прозвучать українські народні пісні, а також вірші про Україну та війну. Організатори зазначають, що цей захід – "крик душі про сучасні реалії", і запрошують глядачів приєднуватися до культурно-мистецького фронту, щоб разом наближати Перемогу.

Початок заходу о 18:00. Вартість квитків – 100 гривень.

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

В Одеській Опері відбудеться концерт органної музики.В Одеській Опері відбудеться концерт органної музики. Фото ілюстративне: depositphotos.com

10 вересня Одеський оперний театр запрошує глядачів на концерт органної музики Organ & Voices за участю солістів опери та оркестру. У програмі прозвучать твори зарубіжних та українських композиторів, зокрема музика Йоганна Себастьяна Баха, Жоржа Бізе, Каміля Сен-Санса та Миколи Лисенка.

"Хвилюючі, зворушливі, ніжні, даруючі надію та віру звуки органу торкатимуться найтонших струн вашої душі", – обіцяють організатори глядачам.

Початок концерту о 18:00. Вартість квитків – від 100 до 400 гривень.

БЕЗКОШТОВНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС З ФОТОПОЗУВАННЯ

У модельній школі "Катрін" відбудеться безкоштовний майстер-клас з фотопозування.У модельній школі "Катрін" відбудеться безкоштовний майстер-клас з фотопозування. Фото: instagram.com/katrin_model_agency

Модельна школа "Катрін" відновлює свою роботу в Одесі та оголошує новий набір, на честь якого запрошує всіх бажаючих відвідати безкоштовне пробне заняття з дефіле або фотопозування.

На даний момент працюють дві з чотирьох одеських філій агентства: на Таїрова (вулиця Академіка Корольова, 5Б) та в Аркадії (Гагаринське плато, 5/3).

Початок безкоштовного майстер-класу о 15:00. Задавати питання можна в Direct або за телефоном +38 073 49 32 159 (Діана).

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР АДИ РОГОВЦЕВОЇ

У Театрі музкомедії відбудеться творчий вечір Ади Роговцевої.У Театрі музкомедії відбудеться творчий вечір Ади Роговцевої. Фото: rbc.ua

У суботу в Одеському театрі музичної комедії імені Михайла Водяного відбудеться зустріч із талановитою актрисою Адою Роговцевою. Під час заходу глядачі зможуть послухати вірші в авторському виконанні, поспілкуватися з актрисою, а також побачити фрагменти кінострічок та відомих театральних вистав: "Будьте як вдома", "Схоже на щастя", "Варшавська мелодія 2" та "Соломон у спідниці". Крім того, у зустрічі з актрисою візьмуть участь відомі українські актори та режисери: заслужена артистка України Світлана Орличенко та заслужений діяч мистецтв України Катерина Степанкова.

Початок вечора о 16:00. Вартість квитків – від 450 до 620 гривень.

СОЛЬНИЙ СТЕНДАП-КОНЦЕРТ НАСТИ ЗУХВАЛОЇ

Відео: YouTube-канал "Підпільний Стендап"

Ще одним суботнім заходом стане сольник Насті Зухвалої – "Рафінована лють". У минулому глядачі могли бачити Настю на сцені Підпільного стендапу, телепроєктах "Жіночий квартал", "ГудНайт клаб", а також як коментатора "Богіні шопінгу". До війни вона виступала під прізвищем Дєрська, проте зараз свідомо обрала для себе український псевдонім.

"Рафінована лють" – це нещадні глузування з російських окупантів, а також міркування про нову фронтову реальність, життя в селі та різке підвищення самосвідомості в умовах ворожих обстрілів.

Початок заходу о 19:00. Вартість квитків – 350 гривень. Для бійців ЗСУ та ТРО вхід безкоштовний, а 20% виручених коштів передадуть на потреби ЗСУ.

СПЕКТАКЛЬ "ОДЕСЬКИЙ ПІДКИДЬОК"

Вистава "Одеський підкидьок".Вистава "Одеський підкидьок". Фото: moemisto.ua

Воістину одеська, весела і трохи сумна вистава про безжурних жителів сучасної Одеси, які не перестають дивувати своєю винахідливістю, почуттям гумору та поглядами на життя.

Головний герой вистави, самотній 70-річний художник сер Пінхаус, пристрасно мріє про онуків, але для здійснення цієї мрії потрібен дорослий син, а дітей у старого немає. На допомогу серу Пінхаусу приходять друзі з Будинку Малюка. Вони знайомлять його із 50-річним кочегаром Аркашею, який нещодавно звільнився з колонії, і заявляють, що цей тип цілком підійде на роль сина. Що з цієї витівки вийшло, глядачі зможуть дізнатися вже цієї суботи.

Початок вистави о 19:00. Вартість квитків – від 180 до 350 гривень. Придбати квитки можна з 16:00 у касі Театру "Маски" в день вистави.

СПЕКТАКЛЬ "КАЙДАШЕВА СІМ'Я"

Вистава "Кайдашева сім'я".Вистава "Кайдашева сім'я". Фото: concert.ua

У неділю, 11 вересня, на сцені Театру юного глядача імені Юрія Олеші покажуть виставу на дві дії за мотивами повісті Івана Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я".

В основі сюжету вистави складні стосунки між членами однієї родини. Близькі люди постійно з'ясовують стосунки, сперечаються, конфліктують, миряться і знаходять причини для розбіжностей. Головним чином не можуть порозумітися невістки зі свекрухою. Чим у результаті закінчаться ці сімейні чвари, глядачі дізнаються наприкінці вистави.

Сценічна версія твору класика української літератури стала однією із найяскравіших "візитних карток" Театру юного глядача імені Юрія Олеші. Уперше на сцені театру цю постановку презентували 30 років тому.

Початок вистави о 18:00. Вартість квитків – 150 гривень. До перегляду вистави допускаються глядачі не молодше 14 років.

ВЕЧІР МОЛОДИХ ОДЕСЬКИХ ТАЛАНТІВ

У барі "Пончо" виступлять Ксенія Войтитська та Євген Буковець.У барі "Пончо" виступлять Ксенія Войтитська та Євген Буковець. Фото: facebook.com/ponchoartbar

Ще одним недільним заходом стане вечір у барі "Пончо" (вулиця Грецька, 26/28). Спочатку на сцену вийдуть Ксенія Войтитська та Євген Буковець, а потім взяти в руки мікрофон та відчути себе зіркою сцени зможе кожен охочий.

Початок заходу о 18:30. Вхід вільний. Забронювати столики можна за телефоном +38 063 61 38 685.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах