Новорічне шоу "Гаррі Поттер" та щедрування: куди піти в Одесі цього тижня

Новорічне шоу "Гаррі Поттер" і щедрування: куди піти в Одесі цього тижня.

Новорічне шоу "Гаррі Поттер" і щедрування: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: pinterest.com

Дозвілля та їжа
26 грудня 2022 08:54

До Нового року залишається менше тижня, а значить настав час підзарядитися святковим настроєм і вірою в дива.

Vgorode дізнався, які цікаві заходи відбудуться в Одесі цього тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ "МУЗИКА ЖИТТЯ"

В Одесі відбудеться благодійний концерт "Музика життя".В Одесі відбудеться благодійний концерт "Музика життя". Фото: culturemeter.od.ua (на фото оркестр Black sea orchestra)

Великий благодійний концерт із нагоди 30-річчя Одеського муніципального театру духової музики імені Олександра Саліка. Духовий оркестр Municipal concert band під керівництвом диригентів Володимира Гітіна, Михайла Дзевіка та Максимілліана Марія Джанетті разом естрадно-симфонічним оркестром Black sea orchestra під керівництвом Олесі Пістової виконають світові та українські хіти, зокрема рок-композиції. Для того, щоб потрапити на концерт, потрібно заповнити форму за посиланням.

ДЕ: Театр "Маски", вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 27 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ: благодійний внесок на потреби ЗСУ

ЩЕДРУВАННЯ

Вокальний колектив "Зорецвіт" виконає щедрівки.Вокальний колектив "Зорецвіт" виконає щедрівки. Фото: facebook.com/ukrhouse

Вечір передноворічної народної творчості. Вокальний колектив "Зорецвіт" виконає щедрівки, а кожен охочий зможе не лише послухати, а й приєднатися до співу.

ДЕ: "Книгарня-кав'ярня", вулиця Катерининська, 77

КОЛИ: 27 грудня о 14:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ВЕЛИКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

В Одеському державному ліцеї імені Столярського відбудеться благодійний концерт.В Одеському державному ліцеї імені Столярського відбудеться благодійний концерт. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Учні Одеського державного музичного ліцею імені Столярського, зведений хор ліцею, капела бандуристів "Перлина" і ансамбль скрипалів "Янгольські струни" виконають колядки, щедрівки та популярну новорічну класику. Виручені кошти спрямують на потреби ГО "Особливі діти".

ДЕ: великий зал Одеського державного музичного ліцею імені Столярського, Сабанєєв міст, 1

КОЛИ: 27 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: добровільний благодійний внесок

БЛАГОДІЙНЕ НОВОРІЧНЕ ШОУ "ГАРРІ ПОТТЕР"

В Одесі відбудеться новорічне благодійне шоу "Гарррі Поттер".В Одесі відбудеться новорічне благодійне шоу "Гарррі Поттер". Фото: freepik.com

Благодійне новорічне шоу за підтримки БО БФ "Жінки поруч" для дітей внутрішніх переселенців та героїв ЗСУ. У програмі свята дитячий флешмоб, дитячий квест, азотне і хімічне шоу, урок зілля, гра в квідіч, аніматори, майстер-класи з малювання, святкові подарунки. Для участі потрібно зареєструватися за посиланням.

ДЕ: Ministerium, вулиця Гоголя, 12

КОЛИ: 28 грудня о 13:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте за телефоном +38 068 35 51 133

ЛЕКЦІЯ "ХТО ТАКИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ, ДІД МОРОЗ І САНТА-КЛАУС?"

В Одесі пройде лекція, присвячена новорічним святам.В Одесі пройде лекція, присвячена новорічним святам. Фото: Facebook-сторінка "Я Вам расскажу про всю Одессу"

Лекція про походження новорічних свят, перші новорічні листівки і ялинкові іграшки. Такий захід буде цікаво відвідати разом із батьками дітлахам у віці шести до 11 років. До речі, всі, хто прийде у новорічних костюмах, отримають подарунки. Бронювати місце слід за телефоном +38 050 46 24 199.

ДЕ: Олександрівський проспект, 4

КОЛИ: 29 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень (у вартість входить: сік, мандарини та солодощі)

КОНЦЕРТ "НОВОРІЧНІ ДЗВІНОЧКИ"

В Оперному театрі відбудеться концерт "Новорічні дзвіночки".В Оперному театрі відбудеться концерт "Новорічні дзвіночки". Фото ілюстративне: freepik.com

Новорічна концертна програма для дітей. У концерті візьмуть участь дитячі хори "Перлини Одеси", "Зернятка" та камерний оркестр театру.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 29 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

СВЯТОВИЙ КОНЦЕРТ "НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ"

В Оперному театрі відбудеться концерт "Новорічна феєрія".В Оперному театрі відбудеться концерт "Новорічна феєрія". Фото ілюстративне: facebook.com/OdesaOperaBallet

Новорічна святкова програма за участю солістів опери, артистів балету, хору та оркестру Оперного театру. Концертна програма виконується з одним антрактом.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 30 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ : від 320 до 510 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах