Приводимо себе у форму до літа: топ-5 фітнес-центрів Одеси

Приводимо себе у форму до літа: топ-5 фітнес-центрів Одеси.

Приводимо себе у форму до літа: топ-5 фітнес-центрів Одеси. Фото: fstadium.club

Дозвілля та їжа
24 березня 2023 19:20

У міру наближення літа багато хто починає замислюватися над тим, як за кілька місяців покращити свою фізичну форму. На щастя, в Одесі функціонують різні фітнес-клуби, відвідуючи які можна схуднути чи набрати м'язову масу, розвинути витривалість, зміцнити організм та оздоровитись.

Vgorode дізнався, які Wellness & Spa центри є в Одесі та які послуги вони пропонують.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

WELNESS & SPA ЦЕНТР "ФОРМУЛА"

Welness & Spa центр "Формула".Welness & Spa центр "Формула". Фото: instagram.com/formula_wellness

Чотирирівневий комплекс із просторими тренажерним та кардіозалами, двома професійними сквош-кортами, залами групових занять, двома студіями йоги, відділенням апаратної косметології, косметології обличчя та тіла, дитячим клубом, басейном та SPA-комплексом, в якому, крім класичних послуг, можна отримати масаж та аюрведичні процедури.

У тренажерному залі встановлено професійне спортивне обладнання. Тренери клубу мають вищу медичну та педагогічну освіту. Для кожного відвідувача індивідуально підбирають рівень та тип навантаження залежно від стану здоров'я та фізичних можливостей.

У Wellness & Spa центрі "Формула" активно працює напрямок косметології. Тут надають широкий комплекс процедур з догляду за обличчям та тілом.

У басейні завдовшки 25 метрів і завширшки десять метрів встановлена сольова система очищення води і постійно підтримується комфортна для плавання температура +29°C. Заняття, за допомогою яких можна не тільки покращити фізичну форму, але й позбавитися болю в спині та суглобах, проводять професійні інструктори з плавання.

Для членів клубу з дітьми у "Формулі" є дитяча кімната розвитку, в якій проводяться навчальні ігри з дітьми та розвиваючі уроки, а також ігрова кімната для дітей від чотирьох років.

Адреса: провулок Чайковського, 12

Контакти: +38 048 71 00 301 сайт, Facebook, Instagram

ФІТНЕС-СИСТЕМА "ВИЩА ЛІГА"

Фітнес-система "Вища ліга".Фітнес-система "Вища ліга". Фото: fitclub.com.ua

Фітнес-система "Вища ліга" поєднує фітнес-центри "Загублений світ", "Шторм" і "Форма".

При придбанні клубної картки клієнт автоматично стає учасником програми особистого зростання. У клубах представлено понад 40 видів групових програм, аквапрограми, танцювальні напрямки, кілька різновидів бойових мистецтв. Із відвідувачами працюють найкращі інструктори та тренери, крім того, кожен може займатися з тренером за індивідуальною схемою.

У басейнах фітнес-системи "Вища ліга" проводяться групові та індивідуальні заняття для дорослих і дітей, а тренування проводять колишні чи діючі спортсмени за спеціальною індивідуальною програмою. Дорослих і дітей навчають акватлону, водному поло, артистичному плаванню та спортивному плаванню.

У відділеннях косметології фітнес-система "Вища ліга" клієнтам пропонують весь комплекс косметологічних програм із догляду за обличчям та тілом, послуги нігтьового сервісу та депіляції.

Адреса: "Форма", Люстдорфська дорога, 172/1, "Шторм", вулиця Гайдара, 11, "Загублений світ", вулиця Академічна, 49

Контакти: +38 048 23 33 993 ("Форма"), +38 048 77 79 090 ("Шторм"), +38 048 23 74 108 ("Загублений світ"), сайт, Facebook, Instagram

FITNESS STADIUM

Fitness Stadium.Fitness Stadium. Фото: fstadium.club

Найбільший фітнес-клуб Одеси, розташований на стадіоні "Чорноморець".

Тренажерний зал площею понад 600 квадратних метрів включає широку кардіозону та укомплектований найсучаснішими тренажерами, зокрема преміум-рівня. У аеробному залі площею понад 400 квадратних метрів є величезна кількість світлового облаштування та чудовий звуковий супровід, завдяки чому на тренуванні створюється атмосфера в стилі Life Show. Одне із передових місць у системі фітнесу займає функціональний тренінг. Головною особливістю зали є петлі TRX. За допомогою занять у залі можна за кілька місяців отримати сильне та красиве тіло, покращити своє самопочуття та зовнішній вигляд. У залі Cycle проходять групові заняття на велотренажерах. Також у Fitness Stadium є зал єдиноборств, басейн, зал функціонального тренінгу, обладнаний рамами Octagon та інвентарем Reebok, та дзеркальний зал для проведення занять з йоги.

Адреса: стадіон "Чорноморець" вулиця Маразлієвська, 1

Контакти: +38 048 70 17 272, сайт, Facebook, Istagram

МЕРЕЖА ФІТНЕС-КЛУБІВ "ВЕРТИКАЛЬ"

Відео: YouTube-канал Мережа фітнес-клубів Вертикаль

Найбільша фітнес-мережа Одеси, яка включає два клуби на селищі Котовського та два на Таїрова.

"Вертикаль" пропонує відвідувачам скористатися сучасними тренажерними залами, залами аеробіки та залами кардіотренувань. Також до послуг клієнтів фітнес-кафе, солярій та салон краси.

Досвідчені тренери проводять заняття з профілактором Євміновим – обладнанням, яке допомагає лікувати захворювання опорно-рухового апарату у дітей та дорослих. Для відвідувачів тут представлені різні індивідуальні та групові фітнес-програми, рекомендації досвідчених тренерів щодо оптимального навантаження, а також грамотний план занять.

Адреса: вулиця Академіка Вільямса, 73/1, вулиця Семена Палія, 127/3, вулиця Семена Палія, 125Б, вулиця Тополина, 10А

Контакти: сайт, Facebook, Instagram

СИСТЕМА ФІТНЕС-КЛУБІВ STREKOZA

Система фітнес-клубів Strekoza.Система фітнес-клубів Strekoza. Фото: facebook.com/fitness.strekoza

Перші професійні фітнес-клуби, з яких розпочався розвиток фітнес-індустрії в Одесі. На даний момент у місті працюють три клуби системи: один у центрі міста, другий у Суворовському районі, третій у Київському районі.

У кожному закладі системи "Стрекоза" є все для повноцінних та результативних тренувань: бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, степери, обладнання для роботи з вільними вагами, гантельні ряди від одного до 55 кілограм, повний комплект тренажерів для силового тренінгу. Тренування проходять під наглядом інструктора, який завжди готовий допомогти у виконанні вправ, скласти програму тренувань та дати пораду щодо харчування.

У клубах "Стрекоза" є спеціальні зали для занять боксом. У таких приміщеннях облаштований ринг, мішки, груші та інше обладнання, необхідне для тренувань.

У теплу пору року заняття відбуваються не лише у залах, а й на свіжому повітрі: у спорт-парку "Гілель" на вулиці Базарній та на спорт-майданчику клубу "Стрекоза" на вулиці Глушка.

Для дітей у клубах системи "Стрекоза" проводяться тренування з черлідінгу, карате, боксу, танців, а для малюків є заняття бебі-фітнесом.

Адреси: вулиця Базарна, 63, вулиця Глушка, 11-З, вулиця Бочарова, 37Г

Контакти: +38 067 51 90 600 (вулиця Базарна, 63), +38 067 48 30 879 (вулиця Бочарова, 37Г), +380 66 55 83 342 (проспект Академіка Глушка, 11-З), сайт, Facebook

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах