Один день до Одеського зоопарку можна буде потрапити безкоштовно, але є умова

Один день до Одеського зоопарку можна буде потрапити безкоштовно, але є умова.

Один день до Одеського зоопарку можна буде потрапити безкоштовно, але є умова. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

Дозвілля та їжа
10 травня 2023 16:11

У четвер, 18 травня, до Одеського зоопарку можна буде потрапити безкоштовно, якщо прийти у вишиванці. Адже цього дня в Україні відзначають День вишиванки. Про це повідомляє пресслужба Комунального підприємства "Одеський зоопарк".

Так, на сторінці Одеського зоопарку повідомляється, що "всім, хто прийде у вишиванці, безкоштовний вхід". Також там опублікували фотографію директора Ігоря Бєлякова у вишиванці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

День вишиванки стали відзначати у 2006 році. Дата проведення Дня вишиванки – щороку третього четверга травня. У 2023 році він випадає на 18-е число.

Зазначимо, що 13 травня Одеський зоопарк запрошує на свято, присвячене Дню матері. На святі на відвідувачів чекає концертна програма від музичної школи №5. Також на центральній площі пройде фотовиставка, де буде представлено багато творчих робіт. Початок свята о 12.00. Вхід у звіринець у 2023 році коштуватиме дорослим одеситам 100 гривень, дитячий квиток коштує 50 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах