Що й чому в Одесі: огляд цін на Привозі

Що й чому в Одесі: огляд цін на Привозі.

Що й чому в Одесі: огляд цін на Привозі. Фото: Олександр Лоскутов/Vgorode

Дозвілля та їжа
17 травня 2023 17:12

До середини третього тижня травня в Одесі стали доступнішими полуниця та огірки. Так, на одеському Привозі поступово зменшуються ціни.

Недешевою залишається молода картопля – її можна купити за 60-85 гривень. Але ж картоплю старого врожаю можна знайти за 15-20 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На прилавках з'явився горох за 250 гривень за кілограм.

А ось найпопулярнішу ягоду тепер можна купити за 150–200 гривень за кілограм. Авокадо можна знайти за 75 гривень за штуку.

З наближенням літа помідорів на прилавках побільшає, але ціни на них особливо не знижуються. Більшість варіантів на ринку пропонуються по 80-100 гривень, а мікадо зустрічаються і по 170. Натомість огірки за тиждень стали дешевшими, і зараз на базарі можна купити кілограм за 80-100 гривень.

Капуста на ринку продається за 50 гривень. Червону редис можна купити за 50 гривень. Моркву продають за 60 гривень. Цибулю також можна знайти по 60 гривень. Перець зараз коштує від 130 до 180 гривень, залежно від сорту.

Ціни на зелень практично не змінюються. Кріп та петрушку можна придбати за 15 гривень за пучок, зелену цибулю – по 10 гривень, салат листовий – по 15 гривень. Найдорожчою зеленню залишається базилік – за нього просять 40 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах