Гуменюк розповіла, що думає про відпочинок на пляжах в Одесі

Гуменюк розповіла, що думає про відпочинок на пляжах в Одесі.

Гуменюк розповіла, що думає про відпочинок на пляжах в Одесі. Фото: facebook.com/OdesTimes

Дозвілля та їжа
23 травня 2023 14:31

Військові вже відреагували на масовий відпочинок одеситів на пляжах міста. Там запевнили, що він лишається дуже небезпечним. Про це повідомила начальниця об'єднаного прес-центру ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

"На жаль, небезпека залишається і вона досить велика, тому що море заміноване... Іноді міни вибухають безконтрольно і в такому разі завдають шкоди навколишній місцевості на відстані до 200 метрів, якщо це стосується узбережжя. Підрив такої міни безпосередньо у воді може вражати все живе на відстані до кілометра, тому це може призвести до пошкодження внутрішніх органів, коли ви знаходитесь у воді", – сказала Гуменюк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, вона вказала на небезпеку ворожих авіаударів саме по відпочинкових зонах.

"Якщо подивитись аналітику прильотів, які були в одеському регіоні, ворог часто атакує саме рекреаційну зону, зону вздовж узбережжя", – сказала Гуменюк.

Нагадаємо, що муніципальні пляжі в Одесі таки вирішили запустити. Одесити виявили інформаційні таблички із зазначенням правил відвідування пляжів та зонами для купань.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах