В Одесі відбудеться безкоштовний кінофестиваль для дітей та підлітків

В Одесі відбудеться безкоштовний кінофестиваль для дітей та підлітків.

В Одесі відбудеться безкоштовний кінофестиваль для дітей та підлітків. Фото: behance.net

Дозвілля та їжа
25 травня 2023 14:11

Одесити запрошують на безкоштовні покази фільмів "Чілдрен Кінофест", який пройде з 30 червня по 9 липня. Фестиваль об'єднає 10 міст України, зокрема й Одесу. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Фестиваль проходитиме на благодійній основі, і відвідати його зможе кожен охочий. В Одесі безкоштовні покази відбудуться у кінотеатрі Синема Сіті у ТРЦ FontanSky Center у Семафорному провулку, 4: один ранковий сеанс щодня з 30 червня до 9 липня 2023 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На кіносеанси запрошують організовані групи дітей з інвалідністю, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт та внутрішньо переміщених осіб. Окрім організованих груп, кінофестиваль зможуть відвідати всі бажаючі за попередньою реєстрацією на сайті "Чілдрен Кінофест".

Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як із новітніми європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Щорічний фільм-переможець фестивалю визначається шляхом прямого голосування глядачів – на вході в кінотеатр кожен відвідувач отримує бюлетень, за допомогою якого оцінює фільм. Десятий фестиваль Чілдрен Кінофест відбудеться у гібридному форматі – онлайн та офлайн.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах