Як в Одесі відзначатимуть День захисту дітей: програма

Як у Одесі відзначатимуть День захисту дітей: програма.

Як у Одесі відзначатимуть День захисту дітей: програма. Фото: kharkovinfo.com

Дозвілля та їжа
30 травня 2023 17:23

З 1 по 3 червня в Одесі відзначатимуть Міжнародний день захисту дітей. На честь цього свята відбудеться низка заходів. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, 1 червня об 11:00 у Літньому театрі Міського саду розпочнеться святкова програма "Місто дитячих мрій". У рамках заходу відбудуться галаконцерт міського фестивалю-конкурсу "Зоряна юність Одеси", виставка малюнків-переможців міського конкурсу "Місто дитячих мрій", а також нагородження переможців олімпіад, МАН та творчих конкурсів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 12:30 святкування у Літньому театрі продовжиться фестивалем "Планета щасливих дітей". У ротонді концертну програму "Світ щасливого дитинства" представлять молодіжні клуби міста. З 11:00 до 12:00 відбудеться інтерактивний захід для школярів з питань безпеки, його проведуть представники поліції.

Різноманітні заходи для дітей відбудуться цього дня та в інших частинах міста. Так, у Прохорівському сквері пізнавально-розважальний захід для дітей проведуть представники рятувальної служби міста. Початок – об 11:00. У парку Горького на одеситів чекають концертна програма, яка розпочнеться о 14:00, а також екскурсії та розважальні заходи під назвою "Дитинство пора золота". У Молодіжному сквері з 12.00 діти матимуть змогу взяти участь у конкурсі малюнка на асфальті "Ні війні!". Окрім того, концертні програми "Щасливі мелодії дитинства" розпочнуться на Кримському бульварі (біля фонтану) з 12:00, у парку імені Шевченка з 15:00.

2 червня у Літньому театрі з 12.00 продовжиться фестиваль "Планета щасливих дітей". 3 червня об 11:00 одеситів та гостей міста запрошують до Міського саду на відкритий етнофестиваль "Поліетнічна Одещина" у рамках V проекту "Міжнародна творча майстерня". Цікаві заходи для маленьких одеситів – виставки, творчі конкурси та майстер-класи, розважальні програми, вікторини, екскурсії тощо. – проведуть у рамках Дня захисту дітей у соццентрах, бібліотеках, освітніх та медичних закладах міста.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах