Пляжні комплекси Одеси: огляд з цінами

Пляжні комплекси Одеси: огляд з цінами.

Пляжні комплекси Одеси: огляд з цінами. Фото: redline-clubhouse.com

Дозвілля та їжа
23 червня 2023 13:48

Попри те, що курортного сезону цього літа в Одесі не буде, у місті працюють пляжні комплекси, де можна позасмагати на шезлонгу та викупатися у басейні.

Vgorode дізнався, скільки коштує відпочинок на території деяких таких комплексів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Varadero

  • Пляжні комплекси Одеси: огляд з цінами фото
  • Пляжні комплекси Одеси: огляд з цінами фото 1
  • Пляжні комплекси Одеси: огляд з цінами фото 2
  • Пляжні комплекси Одеси: огляд з цінами фото 3
  • Пляжні комплекси Одеси: огляд з цінами фото 4

Пляжні комплекси Одеси: огляд з цінами фото

Пляжно-розважальний комплекс, розташований на 16-й станції Великого Фонтану в Одесі. Для городян він новий, оскільки його відкрили лише у травні цього року. Він переїхав до нас у місто із Донецької області.

На території пляжу облаштували великий басейн, де вистачить місця як дорослим, так і дітям. При клубі працює кафе, де можна буде повноцінно перекусити чи охолодитись напоєм.

Особливим плюсом даного комплексу є ціни, які, як нинішнього сезону, досить помірні. А любителям соцмереж тут можна буде зробити ефектну фотографію на місцевій дерев'яній гойдалці.

Адреса: Золотий берег, 37

Час роботи: з 09:00 до 22:00

Ціни: шезлонг – 250 гривень, ліжко – 600 гривень, бунгало – 750 гривень

Контакти: (098) 817-08-80, сайт, Instagram

RED LINE

Red Line.Red Line. Фото: facebook.com/red.line.od

Пляжний комплекс в Аркадії з міні-готелем, рестораном та басейнами. Заклад відрізняється стильним сучасним дизайном. На території комплексу є два гранатові басейни з морською водою та джакузі, дитяча зона відпочинку з надувними гірками та іграшками, а також ресторан, де можна скуштувати страви європейської та японської кухонь, велика lounge-зона для відпочинку на шезлонгах.

На території пляжного комплексу часто відбуваються тематичні пляжні вечірки із виступом live музикантів, діджеїв, яскравих танцювальних перформансів від шоу балету "RED LINE".

Адреса: пляж Аркадія, 13

Час роботи: щодня з 08:00 до 23:00

Ціни: шезлонги на пляжі, другому поверсі та Колізеї – 100 гривень, шезлонги на першому поверсі та біля басейну – 200 гривень, VIP-шезлонги на двох – 500 гривень, ліжка та намети (до чотирьох осіб – 700 гривень + депозит у 700 гривень)

Контакти: +38 067 67 77 225, сайт, Facebook, Instagram

NEMO BEACH CLUB

Nemo Beach Club.Nemo Beach Club. Фото: facebook.com/delfinariy.nemo

Пляжний комплекс NEMO Beach Club знаходиться на приватній території готелю та має басейни з морською водою вздовж сучасної набережної Ланжерон на першій лінії прямо поряд із морем. Відпочинок у NEMO Beach Club – це басейни з морською водою, джакузі, панорамні тераси з видом на море для прийняття морських та сонячних ванн, зручні шезлонги з комфортними матрацами, рушник-підстилка для кожного гостя та парасольки від сонця. За додаткову плату можна поласувати смачними стравами, випити коктейль і навіть поплавати з дельфінами або зайнятися дайвінгом.

Адреса: пляж Ланжерон, 25

Час роботи: з 08:00 до 22:00

Ціни: вартість відвідування Beach Club – 300 гривень + застава 500 гривень, вартість відвідування Infinity Pool Beach Club – 500 гривень + застава 500 гривень. Після 18:00 на вхід діє знижка 50%. Для дітей віком до трьох років вхід вільний.

Контакти: +38 048 70 57 073, сайт, Facebook, Instagram

PORTOFINO BEACH RESORT

Відео: YouTube-канал Portofino Hotel Beach Resort

Portofino Hotel Beach Resort – пляжний комплекс з басейном, пляжем, комфортабельними бунгало та шезлонгами. Басейн, довжина якого становить 25 метрів, розділений на дві зони: дитячу глибиною в 0,6 метра і дорослу глибиною в 1,6 метра. У ресторані Portofino можна скуштувати страви української та європейської кухонь, а в барі представлена широка карта напоїв та коктейлів.

Адреса: пляж Аркадія, 12

Час роботи: з 08:30 до 19:00

Ціни: шезлонг – 300 гривень (у вартість включено рушник, парасольку та столик)

Контакти: сайт, Instagram

IBIZA

Ibiza.Ibiza. Фото: facebook.com/IBiZA.Odessa

Один із найпопулярніших пляжних комплексів Одеси, який знаходиться наприкінці центральної алеї Аркадії. На території Ibiza є чотири басейни, зокрема один дитячий. Відвідувачі можуть відпочити на шезлонгах або орендувати намети. Ну а після плавання та засмаги можна перекусити в ресторані середземноморської кухні Formentera.

Адреса: пляж Аркадія, 2

Час роботи: з 09:00 до 20:00

Ціни: шезлонг на піску – 200 гривень, шезлонг біля басейну – 400 гривень, м'який майданчик до шести осіб – 900 гривень, м'який майданчик біля басейну до шести осіб – 1 200 гривень, намет до шести осіб – 1 200 гривень, камера схову – 100 гривень (заставна вартість ключа – 150 гривень), рушник – 150 гривень (заставна вартість – 500 гривень)

Контакти: +38 073 77 70 204, сайт, Facebook, Instagram

ITAKA

Itaka.Itaka. Фото: facebook.com/itaka.odesa

Ще один популярний одеський пляжний комплекс, розташований в Аркадії. На території Itaka є два басейни (дорослий та дитячий) з дитячим майданчиком та водною гіркою. Перекусити після пляжного релаксу можна в ресторані Zumma, у меню якого представлені страви японської, європейської та української кухонь.

Адреса: пляж Аркадія, 4

Час роботи: з 08:00 до 22:00

Ціни: шезлонг – від 200 до 400 гривень, ліжко-бунгало – від 800 до 1200 гривень. Дітям до 7 років без надання окремого місця безкоштовно. Плавання в басейні без оренди шезлонгу, ліжка чи бунгало – 100 гривень.

Контакти: +38 068 08 14 850, сайт, Facebook, Instagram

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах