Концерт оркестру НАОНІ та зустріч з Андрієм Кокотюхою: куди піти в Одесі цієї п'ятниці та вихідними

Концерт оркестру НАОНІ та зустріч із Андрієм Кокотюхою: куди піти в Одесі цієї п'ятниці та вихідними.

Концерт оркестру НАОНІ та зустріч із Андрієм Кокотюхою: куди піти в Одесі цієї п'ятниці та вихідними. Фото: gordonua.com

Дозвілля та їжа
08 червня 2023 22:52

У найближчі три дні в Одесі пройде ярмарок мистецтв, виступить оркестр НАОНІ та відбудеться зустріч із Андрієм Кокотюхою.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цієї п'ятниці і в найближчі вихідні дні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЯРМАРКА МИСТЕЦТВ

В Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться ярмарок мистецтв.В Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться ярмарок мистецтв. Фото: un-sci.com

Одеська національна наукова бібліотека запрошує всіх бажаючих на "Ярмарок мистецтв", який приходитиме у рамках XXIII Всеукраїнської виставки-форуму "Українська книга в Одеській області".

У заході візьмуть участь провідні фахівці декоративно-ужиткового мистецтва Одеської області, зокрема члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України та лауреати обласної премії імені Ростислава Палецького, заснованої Одеським обласним центром української культури.

У рамках ярмарку пройдуть цікаві майстер-класи для дітей та дорослих, зокрема: петриківський розпис, бісероплетіння, виготовлення ляльки-мотанки, виготовлення витинанки "Книжкова закладка", писанкарство.

ДЕ: Одеська національна наукова бібліотека, вулиця Пастера, 13

КОЛИ: 9, 10 та 11 червня, з 11:00 до 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

СТЕНДАП В "ОНЕГІН"

Відео: YouTube-канал Stand Up MD

Стендап-вечір, протягом якого на сцену вийдуть одразу три коміки: Дмитро Соколовський, Іван Коломійчук та Оля Щербакова. Ведучий заходу – Кирило Лисак. Записатись можна за телефоном +38 063 92 33 459.

ДЕ: кафе "Онегін", вулиця Пушкінська, 54

КОЛИ: 9 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: добровільна пожертвування

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З АНДРІЄМ КОКОТЮХОЮ

Андрій Кокотюха.Андрій Кокотюха. Фото: blog.yakaboo.ua

Унікальна можливість поспілкуватися з відомим українським письменником, сценаристом, романістом, журналістом та майстром детективного жанру Андрієм Кокотюхою. Детективи Андрія Кокотюхи стають бестселерами, а його самого називають "батьком українського готичного детективу". За мотивами романів автора знімають фільми. Андрій Кокотюха є багаторазовим переможцем престижного Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова", лауреатом низки премій, зокрема, "Золотий Бабай", а також володарем нагрудного знака "Срібний Георгій". У 2012 році автор отримав почесне звання "Золотий письменник України".

У рамках зустрічі під час автограф-сесії та презентації робіт усі бажаючі зможуть поспілкуватися з письменником та поставити йому запитання.

ДЕ: Одеська національна наукова бібліотека, вулиця Пастера, 13

КОЛИ: 9 червня о 14:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ "ЛІТО У СТИЛІ БАРОККО І НЕ ТІЛЬКИ"

У Кірсі відбудеться концерт.У Кірсі відбудеться концерт. Фото: od.vgorode.ua

Солісти Одеського національного філармонічного оркестру Антон Ткаченко (скрипка), Рідван Аріфов (труба) та Святослав Кузьменко (вальторна) виконають твори Гайдна, Моцарта, Брамса, Барбера та П'яцоли. Диригуватиме цього вечора Володимир Дикий.

ДЕ: Кірха, вулиця Новосельського, 68

КОЛИ: 10 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

ROCKORGAN SHOW

Відео: YouTube-канал Альянс Арт

Світові рок-хіти різних часів пролунають в аранжуваннях для органу AHLBORN, який спеціально для цієї події привезуть та встановлять в Одеській філармонії. Глядачі почують найпопулярніші хіти Quenn, Deep Purple, Beatles, Andrew Lloyd Webber, Scorpions, Lady Gaga & Bradley Cooper, Bonnie Tyler та інших. За пультом органу – композитор, виконавиця, заслужений діяч мистецтв України Олена Удрас. На сцену цього вечора вийдуть вокалісти Анастасія Клімішина та Віталій Ончуленко, саксафоніст Михайло Ксіда, інструменталісти Сергій Медведєв, В'ячеслав Бабієнко та Андрій Давиденко, а також піаніст-віртуоз Олексій Пєтухов. Захід проведе Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 10 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 520 гривень

КОНЦЕРТ ОРКЕСТРУ НАОНІ

Відео: YouTube-канал Kostiantyn Mazur

Національний академічний оркестр народних інструментів виступить в Одесі. На концертах НАОНІ можна почути різний репертуар: класику, фолк, рок, джаз і поп.

У складі оркестру народні артисти України, випускники найкращих українських музичних вишів, лауреати премій та титулів.

Музиканти майстерно доповнюють один одного, не виділяючи будь-якого інструменту чи артиста, а створюючи гармонійний тандем і грандіозне звучання. Художній керівник та диригент – Народний артист України, лауреат Національної премії імені Шевченка Віктор Гуцал.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 10 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 220 до 880 гривень

СТЕНДАП СЛАВІКА МАРТИНЮКА

Відео: YouTube-канал Стендап Славіка

У рамках сольного туру, присвяченого десятиріччю творчої діяльності, Славік Мартинюк презентує в Одесі програму "Найкраще та найгірше". Протягом вечора пролунають найсмішніші, новіші та найцікавіші жарти. Частину виручених коштів спрямують на потреби захисників України.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 11 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 500 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах