Концерти CHEEV та "Без обмежень": куди піти в Одесі цього тижня

Концерти CHEEV та "Без обмежень": куди піти в Одесі цього тижня.

Концерти CHEEV та "Без обмежень": куди піти в Одесі цього тижня. Фото: facebook.com/vladcheev

Дозвілля та їжа
13 червня 2023 08:02

Вже цього тижня в Одесі виступлять гурт "Без обмежень" та CHEEV.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Відео: YouTube-канал БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Один із найпопулярніших українських гуртів представить програму зі старих та нових хітів. Цього вечора прозвучать хіти "Героям", "Вільні люди", "Без неї ніяк" та інші композиції. Протягом усього періоду повномасштабної війни музиканти активно гастролюють, щоби зібрати кошти на підтримку українців.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 700 до 1 950 гривень

ВИСТАВКА "ЛУСНИ, АЛЕ ТРИМАЙ ФАСОН"

В Одесі проходитиме тематична виставка моди.В Одесі проходитиме тематична виставка моди. Фото ілюстративне: facebook.com/OdessaJewishMuseum

Ілюстративно-тематична виставка одеської моди. Окремий розділ присвячений суто єврейській моді, адже євреям, зокрема через незламні правила релігійного дрес-коду, вдалося через століття пронести свою ідентичність. На виставці, побудованій у хронологічному порядку, представлені експонати, які розповідають про те, як одягалися одесіті, починаючи з кінця XIX століття і до теперішнього часу, зокрема про такі забуті та цікаві речі, як підтяжки для шкарпеток, сіточка для волосся і так далі..

У куточку дитячої моди представлені шубки, шапочки, валянки з калошами – одяг, в якому каталися на санчатах і з'їжджали з гірок ми самі, а також у дитинстві наші мами та тата.

Розділ, присвячений одеським кравцям, закрійникам, модисткам, розповідає про майстрів, які не гірше за паризькі кутюр'є творили індивідуальні вбрання. Завершує виставку невеликий розділ, який доводить, що одесити не втратили таланту до створення модних речей, які носять у всьому світі.

ДЕ: Єврейський музей Одеси, вулиця Ніжинська, 66

КОЛИ: 14 червня о 16:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ ДІАНИ ГУЛЬЦОВОЇ

Діана Гульцова.Діана Гульцова. Фото: ukrartists.com.ua

Заслужена артистка України Діана Гульцова виконає твори Сезара Франка, Жоржа Бізе та Роберта Шумана. Лектор-музикознавець – Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 14 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 250 гривень

ВИСТАВКА ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОГО МИСТЕЦТВА

Робота Інни Морозової.Робота Інни Морозової. Фото: fiorellino.in.gallerix

Художник, поет, лауреат премії імені Палецького у номінації "Декоративний та народний розпис" Інна Морозова презентує свої роботи.

Інна Анатоліївна є членом творчого активу Одеської обласної організації художників. З 2013 року її роботи беруть участь в експозиціях виставок та акціях, спрямованих на популяризацію мистецтва. Зокрема, нещодавно художниця погодилася взяти участь у міжнародній виставці, яка проходитиме у Швейцарії.

Визначною подією у житті Інни Анатоліївни стала участь в Обласному конкурсі майстрів декоративно-ужиткового мистецтва Одеської області у Центрі української культури міста Одеси. У номінації "Декоративний та народний розпис" вона посіла перше місце, за що отримала диплом лауреата, цінні подарунки та грошову премію.

Роботи Інни Морозової стають окрасами культурних закладів. Зокрема, її робота "Тюльпани" знаходиться в постійній експозиції Музею Одеського обласного центру української культури. Також деякі роботи Інни Морозової є у приватних колекціях нашої країни та за її межами.

ДЕ: Бібліотека імені Багрицького, вулиця Преображенська, 35А

КОЛИ: 15 червня о 17:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ CHEEV

Відео: YouTube-канал CHEEV

Автор та виконавець хітів "Гарно так", "Мрієшся" та "Оберігати" CHEEV виступить в Одесі.

CHEEV пише і співає пісні українською та білоруською мовами. Після участі в музичних талант-шоу в Україні та Білорусі артист сформував власний стиль, у якому комбінує популярну музику з елементами інді, альтернативи.

Хіти CHEEV неодноразово були лідерами чартів YouTube, Apple Music Україна та Shazam.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 15 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 650 гривень

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ "МІСТО, З ЯКОГО ПОЧАЛАСЯ ВІЙНА"

Блокпост російських гібридних сил біля комбікормового заводу, Слов'янськ, 30 квітня 2014 року.Блокпост російських гібридних сил біля комбікормового заводу, Слов'янськ, 30 квітня 2014 року. Фото: epa

Правозахисники Східноукраїнського центру громадських ініціатив за організаційної підтримки Відділу соціокультурної діяльності Одеської обласної наукової універсальної бібліотеки імені Михайла Грушевського презентують книгу "Місто, з якого почалася війна" про військові події та життя у Слов'янську в 2014 році.

Під час презентації правозахисники розкажуть про особливості життя міста за умов окупації; поширення проросійської пропаганди; ролі церкви та міської влади в захопленні міста окупантами; функціонування незаконних в'язниць; проблемах обстрілів та мінування об'єктів цивільної інфраструктури. Учасники презентації зможуть разом із авторами книги обговорити сучасні реалії та виклики війни, а також провести паралель між подіями 2014 року та сучасними реаліями.

Книгу "Місто, з якого почалася війна" вже презентували у багатьох містах України. Учасники презентації отримають подарунковий екземпляр книги.

ДЕ: Одеська національна наукова бібліотека імені Михайла Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 16 червня о 15:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ "ВСЕ ЦЕ ЛІРИКА"

Людмила Шарга.Людмила Шарга. Фото: rulit.me

Поет, прозаїк і публіцист Людмила Шарга прочитає свої вірші та прозу, а також презентує нову книгу "З лютого у лютий".

У заході візьмуть участь провідні солісти та музиканти клезмер-бенда "Мамині діти" Олексій Семенищев та Валерій Черніс, а також майстер художнього слова Олена Куклова.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразліївська, 7

КОЛИ: 12 червня о 17:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах