Під Одесою цвітуть лавандові поля: де помилуватися

Під Одесою цвіте лавандове поле: де помилуватися.

Під Одесою цвіте лавандове поле: де помилуватися. Фото: Владислав Масленко/facebook.com

Дозвілля та їжа
26 червня 2023 11:25

На Одещині цвітуть лавандові поля. Локації залучають тих, хто хоче зробити фотосесію.

Так, як повідомляє канал "Зоотроп", помилуватися цвітінням лаванди можна Інститут виноградарства та виноробства імені Таїрова в однойменному селищі на вулиці 40-річчя Перемоги, 27. Поле досить велике, місця вистачить усім.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Друге, невелике поле, є у селі Вигода біля складу хімічних відходів, у селищі Розсадник. Воно менш популярне у туристів, тому людей тут значно менше. Також тут встановили гойдалку. Дістатися до місця можна автобусом або електричкою, їхати всього близько 30-ти кілометрів. Однак, врахуйте, що за фотосесію на локації потрібно буде заплатити – поле не дике.

Лаванда у Вигоді.Лаванда у Вигоді. Фото: google.com/maps




Зазначимо, що ще одне поле знаходиться на території Сергіївської територіальної громади, між курортною Сергіївкою та селом Вільне. Вхід на лавандове поле також є платним.

Якщо говорити про саму Одесу, то у нас цвіте лаванда у Ботанічному саду ОНУ імені Мечникова на Французькому бульварі. Оригінальний квітковий куточок розкинувся на території площею 25х17 метрів. Там висаджено близько тисячі кущів лаванди.

На полях Дунайський Аграрій в Ізмаїльському районі Одеської області є органічне поле. Фермерське господарство, яке вже кілька років займається виробництвом органічної продукції, знаходиться в селі Саф'яни. Але охочим зробити фотосесію доведеться заплатити 300-350 гривень із особи.

Також варто врахувати, що цвісти лаванда буде ще максимум тиждень, після чого її зрізатимуть.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах