В Одесі відбудеться фестиваль "Два дні та дві ночі нової музики"

В Одесі відбудеться фестиваль "Два дні та дві ночі нової музики".

В Одесі відбудеться фестиваль "Два дні та дві ночі нової музики". Фото: Анна Веретенникова/od.vgorode.ua

Дозвілля та їжа
17 серпня 2023 12:48

26-27 серпня в Одесі відбудеться ХХVIII Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва "Два дні та дві ночі нової музики". Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, фестивальна програма проходитиме в Одеській обласній філармонії. Цьогорічний фестиваль присвячується героїчній боротьбі українського народу проти російських загарбників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили організатори фестивалю, програма об'єднає твори українських та зарубіжних композиторів, написаних під час війни та відображають незламність українського народу та Збройних сил України.

"Музика покликана стати виразом людського існування у всій його глибині, з усіма його стражданнями, розпачом, страхом смерті та загибелі і, однак, служить знаком надії, опору та віри у швидку та неминучу Перемогу", – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що Одеський національний академічний театр опери та балету запрошує одеситів та гостей міста на VII Міжнародний фестиваль мистецтв "Оксамитовий сезон в Одеській опері". Фестиваль відкриють у День Незалежності України – 24 серпня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах