Відпочинок на природі: які глемпінги є в Одеській області

Відпочинок на природі: які глемпінги є на Одещині.

Відпочинок на природі: які глемпінги є на Одещині. Фото: mandra.com.ua

Дозвілля та їжа
11 вересня 2023 17:34

Оксамитовий сезон – ідеальна пора року для відпочинку на природі, а також прогулянок та розваг на свіжому повітрі. Ну а для тих, хто хоче відпочити з усіма зручностями та повноцінним готельним обслуговуванням існує глемпінг – люксовий варіант кемпінгу.

Vgorode дізнався, де на Одещині можна відпочити в глемпах.

УСТРИЧНЕ МІСТО "ОСТЕРВІЛЬ"

Устричне містечко "Остервіль".Устричне містечко "Остервіль". Фото: instagram.com/skifian_oysterwill

Заміський комплекс "Остервіль" пропонує відпочиваючим пожити в затишних окремих будиночках на березі лиману. Всі будинки із сучасним ремонтом мають площу близько 35 квадратних метрів і розраховані на чотирьох осіб. У кожному будиночку є двоспальне ліжко на два яруси, диван на першому поверсі, кондиціонер, плазмовий телевізор, бойлер, маленький холодильник, рушники, індукційна плита, душ, туалет, електричний чайник і посуд. На терасі є стіл, стільці та два шезлонги. Із панорамних вікон та тераси відкриваються краєвиди мальовничого Тилігульського лиману. Біля будиночків є мангальна зона та мангали в оренду. Неподалік знаходиться пляжна зона із шезлонгами, кальян, кафе та чистий піщаний пляж із розвагами.

Адреса: село Кордон, вулиця Лиманська, 30

Ціни: оренда будиночка з понеділка до четверга – 4 000 гривень за добу, з п'ятниці по неділю – 5 000 гривень за добу

Контакти: +38 067 62 98 056, сайт, Facebook, Instagram

ГЛЕМПІНГ MANDRA LAVANDIIA

Глемпінг Mandra Lavandiia.Глемпінг Mandra Lavandiia. Фото: mandra.com.ua

П'ятий у мережі Mandra Glampings проєкт, розташований на ділянці 12 гектарів серед лавандового поля у селі Протопопівка, на березі Хаджибейського лиману. Дістатись цього місця відпочинку від центру Одеси можна лише за півгодини.

На даний момент для бронювання доступні п'ять глемпів площею 36 квадратних метрів кожен, із видом на лавандове поле та лиман. У кожному глемпі є міні-кухня, двоспальне ліжко, ванна кімната, кондиціонер, мангал, гамак та шезлонги. На території є басейн, дитячий майданчик, лазня, велика та мала паргола для посиденьок на природі, проходять екскурсії. У вартість проживання входять сніданки, користування басейном, сучасне облаштування всім необхідним, десятиметрова гойдалка, дитячий майданчик, зона пікніка з альтанкою, місце для фотографій.

Наступного року до Mandra Lavandiia планують додати ще від п'яти до десяти глемпів.

Адреса: село Протопопівка, Хаджибейський лиман

Ціни: оренда глемпу з неділі по четвер – 5 000 гривень, по п'ятницях та суботах – 5 500 гривень

Контакти: сайт, Instagram

ЕКО-ГЛЕМПІНГ ПАРК HYGGE VALLEY

Еко-глемпінг парк Hygge Valley.Еко-глемпінг парк Hygge Valley. Фото: hygge-valley.com

Комфортна та облаштована територія із двома басейнами, зоною гамаків та подушок, мангальною зоною в лісі, гойдалками та батутом, рестораном та просторою терасою з видом на море. Еко-парк розташований за сорок кілометрів від міста Чорноморськ Одеської області. До оренди доступні три види екологічних будиночків: глемпи, тіні-хауси та афрейми. У кожному глемпі є двоспальне ліжко, сейф, збірна шафа, холодильник, кондиціонер, душ та санвузол.

Адреса: селище міського типу Чорноморське (Чабанка), вулиця Морська, 16

Ціни: глемп – 1800 гривень, тіні-хаус – 2800 гривень, афрейм – 3500 гривень. На вихідні бронювання від двох діб. При бронюванні будиночків у будні дні від трьох діб четверта доба у подарунок.

Контакти: +38 066 74 34 453, сайт, Facebook, Instagram

MNMLST GLAMPING

Mnmlst Glamping.Mnmlst Glamping. Фото: mnmlst.space

Три куполи для відпочинку на березі Чорного моря за сім кілометрів від Одеси. Куполи місткістю до трьох осіб облаштовані всім необхідним для комфортного відпочинку. В кожному є велике ліжко, санвузол та кухня. Глемпінг працює цілий рік. Восени та взимку в глемпі можна погрітися біля каміна. Крім того, є чан на дровах із чернігівськими травами. До бронювання доступні три види глемпів: два сімейного типу та один романтичний.

Адреса: село Нова Дофінівка

Ціни: від 5 000 гривень

Контакти: +38 063 23 96 593, сайт, Facebook

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах