Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 20 по 27 вересня -
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 20 по 27 вересня
Дозвілля та їжа
20 вересня 2023 17:48
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 20 по 27 вересня - фото: Flashpop, gettyimages.com

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Євродонбас

Рейтинг IMDB: 7.6/10

документальний. Україна, 2022 р.

Режисер: Корній Грицюк

Донбас — найміфологізованіший регіон радянського союзу, який тривалий час був фортецею "російського світу". Але його батьками-засновниками були німці, бельгійці, британці, французи та американці, а його розквіт почався задовго до приходу більшовиків до влади. Документальний фільм-розслідування "Євродонбас" розвінчує радянські міфи та розповідає, що понад 100 років тому Донбас був невід'ємною складовою європейської економіки.

Кохання без контракту

Рейтинг IMDB: 7/10

Комедія. Україна, 2023 р.

У ролях: Олександр Попов, Ольга Скороходова, Володимир Шумко

Сімейна пара, яка прожила у шлюбі 10 років, вирішує розлучитися без будь-яких конфліктів. Граючи в карти "Монополії", вони легко розділили своє майно, але сімейний юрист нагадав їм, що за шлюбним контрактом вони повинні витратити спільно гроші з банківського рахунку, призначеного на "щасливу старість". Саме це відкриває нову сторінку цієї історії. Ерік і Наталі їдуть у відпустку до Європи, де вони зустрічають аристократичного подружжя – Річарда та Елізабет. Ця чарівна пара є спадкоємцями відомої династії. Вони проводять час разом у подорожах, але не помічають, як стають учасниками великої афери.

Реаліті

Рейтинг IMDB: 6.7/10

Драма. США, 2023 р.

Режисер: Тіна Саттер

У ролях: Сідні Свіні, Джош Хемілтон, Маршант Девіс

Реаліті Вінер присвятила своє життя службі в американській розвідці. Її поважають за визначні вміння та знання, у неї попереду блискуча кар'єра. Проте все змінюється, коли Реаліті вирішує оприлюднити секретні дані щодо втручання росіян у вибори президента США. Тоді на порозі її будинку з'являються два агенти ФБР.

Космоголовий

Рейтинг IMDB: 6.5/10

Анімація, пригоди, екшн. ПАР, 2023 р.

Режисери: Герхард Пейнтер, Пол Луїс Мейєр

У ролях: Бонко Хоза, Роберто Помбо, Кріс ван Ренсбург

Все починається із дивної аварії. Гас, Софі та Макс із Сил захисту космосу (SPF) та їх мікроскопічний космічний корабель SPF-50 потрапляють у мозок 16-річного Нормана. Вони можуть бачити те, що він бачить, і чути, що він чує. Ці інопланетяни борються із злочинністю. Вони повинні заручитися допомогою Нормана, щоб урятувати Землю від Золтарда міжгалактичного лиходія, якому вдалося взяти під контроль свідомість директора школи. Норман, його друзі та прибульці повинні докласти чимало зусиль, щоб приховати присутність інопланетного життя в їхній школі, поки вони продовжують галактичну боротьбу між добром та злом. Зрештою Золтард тепер має школу, а Норман ще має прожити життя і здати домашнє завдання!

Дивна парочка

Рейтинг IMDB: 6.4/10

Комедія, романтика. Франція, Португалія, 2022

Режисер: Селін Дево

У ролях: Бланш Гарден, Лоран Лафітт, Максенс Туаль

Жанна завжди була найкращою! З купою шанувальників в університеті та на роботі. Але примхливе друге «я» в голові відкидало всіх шанувальників. І ось зараз вона без пари. Та ще через борги терміново має летіти до Лісабона і продавати квартиру, що дісталася у спадок. В аеропорту вона випадково зустрічає Жана - примхливого та дещо набридливого колишнього шкільного друга...

Репродукція майбутнього

Рейтинг IMDB: 5.5/10

Комедія, романтика, фантастика. Великобританія, 2023 р.

Режисер: Софі Бартез

У ролях: Емілія Кларк, Чиветель Еджифор, Вінет Робінсон

У найближчому майбутньому на людей чекає їжа з 3D принтера, кабінки зі справжніми рослинами, психологи-штучний інтелект, та... діти, які формуються та народжуються зі спеціального "яйця" - "pod-а". Звісно, така "вагітність" має свої ускладнення. І чи витримають ці особливості подружня пара Рейчел та Айві? Вона розробляє штучний інтелект, а він викладає ботаніку, яка всім вже не потрібна. Але чи дійсно погляди Рейчел та Айві на природу життя так сильно відрізняються?

Нестримні 4

Рейтинг IMDB: 5.5/10

Бойовик. США, 2023 р.

Режисер: Скотт У

У ролях: Джейсон Стейтем, Кертіс Джексон, Меган Фокс

Максимально озброєні та з навичками найвищого рівня. "Нестримні" - остання лінія оборони світу. Це команда, яку називають, коли інших варіантів вже немає. А нові члени групи, які мають власний стиль і тактику, нададуть виразу «свіжа кров» зовсім нового значення.

Боротьба за спадок

Рейтинг IMDB: 5.2/10

Комедія. Великобританія, 2022 р.

Режисер: Дін Крейг

У ролях: Тоні Коллетт, Анна Феріс, Кетлін Тернер

Дізнавшись, що їхня дуже багата і дуже безглузда тітка Хільда захворіла, сестри Мейсі і Саванна вирушають до її заміського маєтку, сподіваючись отримати спадщину. Там вони виявляють, що до садиби налетіли й інші родичі. Щоб отримати бажані гроші, сестрам доведеться завоювати довіру тітки та дискредитувати рідню.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах